Forum » Hlajenje in modifikacije » Radiator za vodno hlajenje
Radiator za vodno hlajenje

venom ::
Zanima me ali je to dobra ali povprečna lastnost, da radiator odvaja 663 W/h, to je radiator za dva 80mm ventilatorja?

Eddy ::
Živjo!
To nobenemu nič ne pomeni,
Vsekakor pa bi bolje hladil radiator za 120 venta.
Ko že imaš tako veliko ohišje bi si lahko privoščil trojni radiator.
To nobenemu nič ne pomeni,
Vsekakor pa bi bolje hladil radiator za 120 venta.
Ko že imaš tako veliko ohišje bi si lahko privoščil trojni radiator.
www.ekwaterblocks.com

venom ::
Čeprav mam vlko kišto mam čisto nafilano, sej sem razmišljal o ladi al pa corsi, ampak potem nebi mel prostora nikam dat 4 diske in te hladit
.
One podatke pa sem dal, ker je nekdo enkrat nekaj spraševal o pasivnem hlajenju pa je dal lastnost materiala da mu je nekdo zračunal kak vlki mora bit hladilnik

One podatke pa sem dal, ker je nekdo enkrat nekaj spraševal o pasivnem hlajenju pa je dal lastnost materiala da mu je nekdo zračunal kak vlki mora bit hladilnik

DominusSLO ::
Zanima me ali je to dobra ali povprečna lastnost, da radiator odvaja 663 W/h, to je radiator za dva 80mm ventilatorja?
Ta podatek sam po sebi ne pomeni čisto nič. V resnici je ta podatek vezan na razliko temperatur(vode znotraj in okoliškega zraka) in na prepihavanje. Če ima voda 45°, bo radiator pač odvajal več toplote, kot če jih ima 30°. Pri prepihavanju pa je jasno, da bo radiator z močnejšim ventom odvajal več, kot s šibkejšim.
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | odbojna folija za radiatorjemOddelek: Loža | 8539 (6920) | SplitCookie |
» | Pomoč pri vodnem hlajenju - radiatorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3175 (2884) | TOP |
» | Katalog radiatorjev evropskih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 70990 (39059) | lufy |
» | Upgrade vodnega - zgleda da je presvoh :)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2306 (1563) | frenk |
» | Hipoteza: "VODNO HLAJENJE" >>>>resnica čakaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2381 (1808) | VASkO |