Forum » Strojna oprema » Napajalniki za ECS K7S5A
Napajalniki za ECS K7S5A
madmike ::
Lastniki uspesno delujocih sistemov z ECS K7S5A motherboardom, zanima me kateri napajalnik uporabljate z njim.
Na netu sem namrec bral da so te boardi precej izbircni glede napajanja pa tudi rama.
Bi bilo mogoce bolj varno (enostavno) ce za 1GHz duron kupim raje kaksen Asus iz serije A7V133.
Na netu sem namrec bral da so te boardi precej izbircni glede napajanja pa tudi rama.
Bi bilo mogoce bolj varno (enostavno) ce za 1GHz duron kupim raje kaksen Asus iz serije A7V133.
Milko ::
300W napajalnik...je bil ze zraven Macase ohisja. Dela vse brez problemov, pa tud tisti rami, k so pr nas dobavljivi delajo...jst mam 512 DDR.
BC3 ::
jst mam tut macase-ovga pa lepo dela
-:| athlon x2 5000->phenom fx-5000@3G, vapor-x 4890, aeneon xtune |:-
BojlerTM ::
jst mam kr en noname 400W napajalnik in dela cist lepo..
"Salt?"
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
SeTAr ::
235W meridian laufa: morgan1000 + cdrom + writer + dvd + disk, ram pa noname vse dela bp (hkrati!) v enem midi tower ohišju (zabasano ko sto mater z vsemi kabli...) sam se mi noter segreje do 27, ko je zuni 21 proc pa max na 38 (Zalman vent od strani zataknjen med kabli ki se itaq napajalnik dotika reber odzgoraj, aja pa una stranica ki je gor plata navita gor ni zašraufana na ohišje ampak je postrani, ker mi ni šou ram pod cdrom...) uglavnem use dela edino mislim, da bom mogu malo ohišje prevrtat za bolši airflow ki 27 stopinj not je že preveč - ali je lahko temu kriv napajalnik, ki se pregreva? Drugače pa MBM ne pokaže skoraj nikakih nihanj na voltažah pri raznih obremenitvah...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SeTAr ()
Boky ::
250W nek Marcon Power, ki je bil v nekem poceni midi tower ohisju, ki sem ga pravkar nabavil: Drugace pa je noter Duron 1100, cdrom, dvd, 30Gb WD@5400 in 60Gb WD@7200. Zaenkrat se nisem imel problemov z stabilnostjo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Boky ()
bzagozen ::
200W - noname (ohišje bivšega Jervškovega računalnika). Na njej je duron 900, amd hladilnik z 5000 obrati, 192MB noname rama (navadnega), 3! diski in 2 mrežni. Služi kot strežnik za web, pošto, datoteke in kot router. Dela 24/7 brez problema. Plato sem kupil ker je bila RES poceni (v AUT za neki več kot 13000 SIT), sistem sem sestavil sam in nisem mel niti enega samcatega problema do sedaj!!! Niti enega. Sestavil, inštaliral server in pali!!! Sedaj že kakšna 2 meseca. Jaz ti jo priporočam.
www.alkoma.si
kokos ::
200W! noname star ene 5 let (midi tower).
T-bird 1000 @ 1.33, noname ALU cooler z 12cm ventilatorjem (doma narejen fan adapter iz kartona, obrati znizani na 2800 - temp idle 40, 1h 100% obremenjen 48), RAM 512 DDR, HD 42GB (7200/min), GF 2 MX 400 + ena starejsa grafika z GLINT-om 2 (2 monitorja, vsak na svoji graficni), DVD, CDRW, ...
Sam sestavil, za plato dal 16K SIT takoj ko se jo je dal dobit, dela BP ze skoz.
S plato povsem zadovoljen, za svojo ceno pa sploh.
Priporocam!
T-bird 1000 @ 1.33, noname ALU cooler z 12cm ventilatorjem (doma narejen fan adapter iz kartona, obrati znizani na 2800 - temp idle 40, 1h 100% obremenjen 48), RAM 512 DDR, HD 42GB (7200/min), GF 2 MX 400 + ena starejsa grafika z GLINT-om 2 (2 monitorja, vsak na svoji graficni), DVD, CDRW, ...
Sam sestavil, za plato dal 16K SIT takoj ko se jo je dal dobit, dela BP ze skoz.
S plato povsem zadovoljen, za svojo ceno pa sploh.
Priporocam!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kokos ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen računalnik imate pa vi? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 16755 (8794) | Vlad Tepeš |
» | Kakšen sistem naj priporočam nečakuOddelek: Kaj kupiti | 1750 (1191) | mtosev |
» | Nov Procesor! AMPAK KATERI?Oddelek: Kaj kupiti | 1949 (1453) | Dead_Eye |
» | Kdo rad sestavlja računalnike :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 6536 (4595) | kloshar |
» | staro ohišjeOddelek: Strojna oprema | 801 (657) | krucymucy |