Forum » Pomoč in nasveti » Outlook 2003 se periodično neha odzivati za nekaj sekund
Outlook 2003 se periodično neha odzivati za nekaj sekund
mitja01 ::
Pozdravljeni,
Problem:
Na novo inštaliran Outlook 2003 se neprestano (vsakih cca. 30 sek.) neha odzivati za nekaj sekund.
Naprimer: Vnašaš nov stik in se med vnašanjem priimka na zaslonu ne izpisujejo več črke. Potem počakaš nekaj sekund ali klikneš z miško na mesto, kjer želiš pisati naprej in lahko pišeš.
Če je problem že opisan, mi prosim sporočite link.
Hvala in lp,
Mitja
Problem:
Na novo inštaliran Outlook 2003 se neprestano (vsakih cca. 30 sek.) neha odzivati za nekaj sekund.
Naprimer: Vnašaš nov stik in se med vnašanjem priimka na zaslonu ne izpisujejo več črke. Potem počakaš nekaj sekund ali klikneš z miško na mesto, kjer želiš pisati naprej in lahko pišeš.
Če je problem že opisan, mi prosim sporočite link.
Hvala in lp,
Mitja
Hja, pozdrav!
Našu napako, rešitve še ne.
Vzrok je bluetooth usb adapter :) Rešitev še iščem, če ma pa kdo kak predlog je več kot dobrodošel.
Mogoče bo tole kom vseeno koristilo :)
Lp,
Mitja
Našu napako, rešitve še ne.
Vzrok je bluetooth usb adapter :) Rešitev še iščem, če ma pa kdo kak predlog je več kot dobrodošel.
Mogoče bo tole kom vseeno koristilo :)
Lp,
Mitja
Živjo!
Dej mi sporoč, kako ga enostavno disejblam. A misliš v device managerju? Mal zoprno mi je vedno fizično ga ven vlečt.
Kar se tiče e-klijenta, sem ga pa primoran uporabljat, ker je edini, ki se sinhronizira z SE W900i.
Razen, če maš kak drug predlog, ga bom vesel.
Hvala.
Mitja
Dej mi sporoč, kako ga enostavno disejblam. A misliš v device managerju? Mal zoprno mi je vedno fizično ga ven vlečt.
Kar se tiče e-klijenta, sem ga pa primoran uporabljat, ker je edini, ki se sinhronizira z SE W900i.
Razen, če maš kak drug predlog, ga bom vesel.
Hvala.
Mitja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova os. plosca in COM portOddelek: Strojna oprema | 768 (662) | racprodaja |
» | računalnik ne prepozna GarminaOddelek: Pomoč in nasveti | 2017 (1832) | skrat_mitja |
» | Akasa laptop hladilnikiOddelek: Kaj kupiti | 983 (819) | Mehmed |
» | Mi lahko nekdo malo pomaga z PayPal-omOddelek: Loža | 1363 (1203) | Zeberdee |
» | Gigabyte GA-7NNXP problem pomoč!Oddelek: Strojna oprema | 1191 (1002) | Poldy |