Forum » Pomoč in nasveti » problem z zunanjim diskom
problem z zunanjim diskom
DrSergioDJ ::
Imam zunanji disk wd 300gb, v ohisju LC Power EH-35B, priklopljen prek USB-ja.
Odkar ga imam (cca. 2-3 mesece) naceloma nisem imel problemov (razen tega da mi vsake
toliko javi, da je USB 1.1 namesto 2.0).
Uporabljam ga izključno za p2p (torej se tedensko nalozi in pobrise z njega dosti datotek).
Od danes naprej pa se mi dogaja, da se mi disk "izklaplja/resitira" vsake par minut, kar je u bistvu zelo motece.
Vsakih par minut mi za sekundo ali dve zatrokira racunalnik in potem takoj sledi postopek "dodajanj" zunanjega diska (sistem pac preskenira cel disk). Potem imam par minut (vcasih ur) mir in jovo na novo.
Kje bi lahko bil problem?
Isto se mi dogaja tudi ce vsebine na disku sploh ne uporabljam (p2p ugasnjen, na disk ne dostopam)
help please.
Odkar ga imam (cca. 2-3 mesece) naceloma nisem imel problemov (razen tega da mi vsake
toliko javi, da je USB 1.1 namesto 2.0).
Uporabljam ga izključno za p2p (torej se tedensko nalozi in pobrise z njega dosti datotek).
Od danes naprej pa se mi dogaja, da se mi disk "izklaplja/resitira" vsake par minut, kar je u bistvu zelo motece.
Vsakih par minut mi za sekundo ali dve zatrokira racunalnik in potem takoj sledi postopek "dodajanj" zunanjega diska (sistem pac preskenira cel disk). Potem imam par minut (vcasih ur) mir in jovo na novo.
Kje bi lahko bil problem?
Isto se mi dogaja tudi ce vsebine na disku sploh ne uporabljam (p2p ugasnjen, na disk ne dostopam)
help please.
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava recovery particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1326 (1154) | Mr.B |
» | Čuden problem z OSom nasploh (težko definirat)Oddelek: Operacijski sistemi | 970 (664) | Meizu |
» | Problem s particijama na trdem diskuOddelek: Strojna oprema | 2008 (1469) | solatko |
» | Tevion 500GB USB disk v HoferjuOddelek: Kaj kupiti | 11636 (9693) | OCCULT |
» | Zaradi eMule/eDonkey/uTorrent/ipd povezava zmrzneOddelek: Omrežja in internet | 1190 (1083) | keclap |