Forum » Mobilne tehnologije » SE K600i in hitrost UMTS
SE K600i in hitrost UMTS
pucvoler ::
Hi, pred kratkim sem nabavil dotični telefon, zanima pa me kako hitro ste že z njim prenašali podatke. Hecno se mi zdi, da mi sredi Maribora pošiljanje pošte z 300kB priponko ne pošlje prej kot v eni minuti (torej 5kB/s), medtem ko je signal Umts poln, ikona G3 pa sveti . Po trditvah MC naj bi šlo do 20kB/s z MiniPP. Kakšne so vaše izkušnje? Je mogoče treba dodatno kaj nastavit? SMS UTMS pa sem tudi poslal na 1918.
Lp
Lp
Ne me poslušat!!!!!!
Nasty ::
Živjo!
Poskusi prestaviti Internetni način iz WAP v HTTP - sam sem pri prenosu opazil bistveno razliko v hitrosti - to lahko urediš na naslednji način:
Nastavitve
Povezave
Internetne nastav.
Internetni profili
postaviš se na profil, ki je trenutno označen, potrdiš tipko "Več" in izbereš "Nastavitve"
Internetni način: izbereš HTTP
S tem da pošlješ UMTS na 1918 pa aktiviraš samo videotelefonijo, hitrejši prenos podatkov preko UMTS omrežja je omogočen tudi brez tega.
lp
Poskusi prestaviti Internetni način iz WAP v HTTP - sam sem pri prenosu opazil bistveno razliko v hitrosti - to lahko urediš na naslednji način:
Nastavitve
Povezave
Internetne nastav.
Internetni profili
postaviš se na profil, ki je trenutno označen, potrdiš tipko "Več" in izbereš "Nastavitve"
Internetni način: izbereš HTTP
S tem da pošlješ UMTS na 1918 pa aktiviraš samo videotelefonijo, hitrejši prenos podatkov preko UMTS omrežja je omogočen tudi brez tega.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | na telefonu ne dela internetOddelek: Mobilne tehnologije | 1981 (1662) | 33blaz33 |
» | Simobil Vodafone- modem Huawei E220 from 3.6Mbps to 7.2Mbps firmware update (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 16788 (9253) | alespot |
» | Simobil unlimited - omejena hitrost (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 19190 (13258) | ZdravkoČolič |
» | Mobitel TVOddelek: Mobilne tehnologije | 5396 (4733) | Pesimist |
» | VoIP preko UMTS omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 984 (984) | shock |