Forum » Programska oprema » Prevajam pisave (da imajo š, č, ž) pa me nekaj zajebava
Prevajam pisave (da imajo š, č, ž) pa me nekaj zajebava
jedateruk ::
Imam Font Creator Program 4, s katerim "prevajam" pisave, ki nimajo srednjeevropskih znakov. Problem (ki sploh ni, saj pisave vedno delajo, me pa samo jezi, ker ne znam naredit) je v tem, da bi rad, da ko dvokliknem pisavo - ne v programu, ampak v mapi, da mi napiše "V kožuščku hudobnega fanta stopiclja mizar in kliče 061 987 2345" namesto "Jackdaws love my big spynx of quartz 1234567890". Nazadnje sem popravljal pisave pred štirimi leti z istim programom in takrat sem to znal naštimat, zdaj pa ne več.
Saj drugače vse dela, samo rad bi da bi v predogledu fonta pokazalo slovenski tekst. Če ima kdo kako idejo, naj ne špara z besedami :)
Saj drugače vse dela, samo rad bi da bi v predogledu fonta pokazalo slovenski tekst. Če ima kdo kako idejo, naj ne špara z besedami :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | fonti, besedilo in oblikovanjeOddelek: Programska oprema | 1205 (1046) | opeter |
» | Bo ročno pisanje izumrlo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18676 (15088) | Jerry000 |
» | Je učenje pisanih črk še smiselno? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 39827 (33359) | Okapi |
» | Učenje japonščine (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12770 (11327) | dacker |
» | OCROddelek: Programska oprema | 1364 (1156) | Go-ahead |