Forum » Programska oprema » OCR
OCR
Pretorijanec ::
A bi program za prepoznavanje pisave na scanerju znal brat rokopis? Ker velik pisem na papir in bi rad skeniru in pretvoru u tiskane crke in print u Wordu. A mislte, da bi se dal?
Han ::
Če pišeš vse črke vedno enako, bi se mogoče dalo naučit kakšno Recognito, da bi pisavo prepoznala.
Pretorijanec ::
To ni problem. Moj rokopis je povsod CIST identicen! Ker OCR program pa bi lahk naucu svoje pisave?
berni ::
fine reader in recognita imata opcijo za učenje znakov, ampak mislim, da je to mukotrpno delo...
Binji ::
Ce se ti da eno in isto cko tko ene 10x napisat pol pa cakat se kaj ti bo vn scopralo komot
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Koci ::
baje že obstajajo takšni programi, smo delajo še preveč napak, da bi se jih splačalo kupiti, poleg tega pa so svinjsko dragi
Go-ahead ::
Imam program, ki naj bi prepoznaval ročno napisan tekst.
Pogoj je ta, da je tekst napisan z ločenimi črkami. Predlagam, da mi faksiraš kako tvojo stran, tako da ga preiskusim.
LP
Pogoj je ta, da je tekst napisan z ločenimi črkami. Predlagam, da mi faksiraš kako tvojo stran, tako da ga preiskusim.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vojničev rokopis ostaja pretrd orehOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7198 (2301) | Okapi |
» | Pisane črkeOddelek: Šola | 38666 (25458) | next3steps |
» | Kako zgleda slovenski narekovaj?Oddelek: Programska oprema | 7406 (6850) | ender |
» | Kako vključiti Anti-aliasing v php kodo?Oddelek: Izdelava spletišč | 1706 (1343) | Looooooka |
» | skeniranje textaOddelek: Pomoč in nasveti | 1343 (1294) | Blisk |