Forum » Operacijski sistemi » [ Windows 2000 ] Težave z ADSL povezavo
[ Windows 2000 ] Težave z ADSL povezavo
libreus ::
Mi zna kdo pomagar pri tem kako se povezat na internet na win 2000 in sicer.
Na adsl..
Hvala!
Lp
g.
Na adsl..
Hvala!
Lp
g.
- spremenil: BigWhale ()
sirotka ::
Oi!
A je tole kj bolše od siolovega pppoe odjemalca Tist hudič mi je stalno prekinjal povezavo. Zdj sm si uštimal sagema kot rutr, pa bi vseeno klical, ako dela, ker se ne rabim zjbavat z nat nastavitvami?
A je tole kj bolše od siolovega pppoe odjemalca Tist hudič mi je stalno prekinjal povezavo. Zdj sm si uštimal sagema kot rutr, pa bi vseeno klical, ako dela, ker se ne rabim zjbavat z nat nastavitvami?
Ga sploh ne uporablam:) Ker je pou qurca vredn...sm si pol uštimou modem da dela k rutr, samo mi zapira porte. Bom še s tem probou, ako dela...hvala ti!
Ej men ne dela zip...kao poškodovan arhiv
Ej men ne dela zip...kao poškodovan arhiv
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sirotka ()
Sem dobil potem tisti program. Nimam routerja, samo sagemov modem, ki lahko dela kot ruter...samo so potem vsi porti zaklenjeni, net dela počasneje,...
Zdj prek pppoe je vse dost hitrej, pa nobene zajebancije nimaš.
Zdj prek pppoe je vse dost hitrej, pa nobene zajebancije nimaš.
gumby ::
odprt port rabis samo za kak spil, server ali kaj podobnega... se pa to na vsakem routerju lahk nastavi
my brain hurts
Jao, al vem vse tu Samo sj pravm sagem ni router, je primarno samo modem...z funkcijo routerja in ma zlu slabe nastavitve, ipje menava k norc,
SJ no, važn da mam zdj pppoe v win2k:)
SJ no, važn da mam zdj pppoe v win2k:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne dela internetOddelek: Pomoč in nasveti | 5249 (3655) | seba-beba |
» | WRT54GL - Gateway ?Oddelek: Omrežja in internet | 7502 (7125) | Lukael |
» | Amis ADSL modem + router?Oddelek: Omrežja in internet | 9315 (5425) | Bakunin |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52316 (24066) | simone |
» | [Linux] Noče se povezati z ADSLOddelek: Operacijski sistemi | 2102 (1571) | sverde21 |