Forum » Operacijski sistemi » [Linux][Gentoo] Unstable Xorg, KDE in package.keywords
[Linux][Gentoo] Unstable Xorg, KDE in package.keywords
Trubadur ::
Hoj,
na novo sem si namestil Gentoo sistem in me zanima kako najlažje vse tiste pakete za katere sem uporabil ACCEPT_KEYWORDS="~x86" emerge foo spraviti zdaj v package.keywords? Unstable sem namestil KDE (3.5.4) in Xorg (7.1). Na roke se mi takra6t ni dalo vnašat vseh paketkov, ker jih je preveč :) Se da to udaj pošlihtat in s kakšno skripto ali programom dobit vse pakete, ki jih KDE in Xorg zahtevata in vnesti v package.keywords?
LP
na novo sem si namestil Gentoo sistem in me zanima kako najlažje vse tiste pakete za katere sem uporabil ACCEPT_KEYWORDS="~x86" emerge foo spraviti zdaj v package.keywords? Unstable sem namestil KDE (3.5.4) in Xorg (7.1). Na roke se mi takra6t ni dalo vnašat vseh paketkov, ker jih je preveč :) Se da to udaj pošlihtat in s kakšno skripto ali programom dobit vse pakete, ki jih KDE in Xorg zahtevata in vnesti v package.keywords?
LP
Berite Thomasa!
Trubadur ::
A ima kdo postavljeno omrežje Gentoo + Windows s tem, da je na Win sistemu printer?
Berite Thomasa!
Poldi112 ::
Vprašaj na gentoo forumu.
Zdaj glede printerja ne vem zakaj bi bil problem. Vsaj v teoriji bi moralo biti lazje kot obratno (kar imam jaz - print server v gentoo-ju).
Zdaj glede printerja ne vem zakaj bi bil problem. Vsaj v teoriji bi moralo biti lazje kot obratno (kar imam jaz - print server v gentoo-ju).
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Poldi112 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gentoo - problemi z framebuffer in ifconfig (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5042 (4366) | Zaibatsu |
» | Gentoo in XGLOddelek: Operacijski sistemi | 1993 (1456) | M.B. |
» | [Gentoo] Portage se pritožujeOddelek: Operacijski sistemi | 908 (851) | Brane2 |
» | Gentoo kaj se dogaja?Oddelek: Operacijski sistemi | 2317 (1605) | Pithlit |
» | Debian ali Suse 9.1?Oddelek: Operacijski sistemi | 1243 (1117) | Dusan_83 |