Forum » Operacijski sistemi » Šumniki v Xp!
Šumniki v Xp!
davorin77 ::
Lp, naj mi kdo pomaga...
V xp-jih sem si naredil geslo "špela", pomeni uporabil sem šumnik. :(
In potem ko sem ponovno hotel zagnat pc, in me je vprašalo za geslo, mi šumnikov več ne sprejema. Tako zdaj ne morem več v pc, probal sem že vse. PLS HELP!
V xp-jih sem si naredil geslo "špela", pomeni uporabil sem šumnik. :(
In potem ko sem ponovno hotel zagnat pc, in me je vprašalo za geslo, mi šumnikov več ne sprejema. Tako zdaj ne morem več v pc, probal sem že vse. PLS HELP!
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
handsup3 ::
logiraj se kot administrator in spremeni geslo ali pa kr briši uporabnika, no prej seveda naredi kak backup fajlov ki jih ima pač uporabnik pod kakimi mojimi dokumenti itd...
lukanium ::
Lahko pa poskusiš vnesti ascii kodo črke š. To narediš tako, da držiš tipko alt in hkrati odtipkaš število 230 (za velik Š) ali 231 (za mali š). Števila moraš obvezno odtipkati na številskem delu tipkovnice (numpad) in ne s števili, ki se nahajajo nad črkami.
To bi skoraj moralo delati. Če bo, pa seveda koj spremeniti geslo. ;)
To bi skoraj moralo delati. Če bo, pa seveda koj spremeniti geslo. ;)
When a person can no longer laugh at himself,
it is time for others to laugh at him. [Thomas Szasz]
it is time for others to laugh at him. [Thomas Szasz]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vdor v gmail nujno prosim pomočOddelek: Omrežja in internet | 10479 (7931) | Phantomeye |
» | vdor hekerjev v gmailOddelek: Pomoč in nasveti | 2741 (2421) | grinhorn33 |
» | Ranljivost v Mac OS X Lion omogoča manipulacijo gesel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 13726 (11813) | MrStein |
» | Analiza slovenskih geselOddelek: Novice / Zasebnost | 12109 (10047) | BlueRunner |
» | Večina gesel ni varnihOddelek: Novice / Zasebnost | 5189 (3700) | Jst |