Forum » Programska oprema » kako vstavit addon ?
kako vstavit addon ?
_Neo_ ::
Jaz imam težavo v moji irc skripti ni bilo lagbar pa sem dol potegnil addon lagbar2.0 pa sedaj nevem kako naj ga vstavim oz. loadam v skripto ?
- premaknil iz Programiranje: Gundolf ()
Gundolf ::
Ponavadi takele skripte vsebujejo help file.
Drugače pa mislim da poiščeš nekje v menijih load (script), pobrskaš za glavnim fileom tvoje skripte in rečeš ok. Obstaja pa tudi ukaz \load "ime_filea" (nisem 100% da je ravno \load).
Pa za naslednjič - poganjanje skriptic v mircu (drugič tudi napiši ime programa ki ga uporabljaš za ircanje, ker tole zgornje ne velja za irc programe na splošno) ne sodi ravno v programiranje.
Drugače pa mislim da poiščeš nekje v menijih load (script), pobrskaš za glavnim fileom tvoje skripte in rečeš ok. Obstaja pa tudi ukaz \load "ime_filea" (nisem 100% da je ravno \load).
Pa za naslednjič - poganjanje skriptic v mircu (drugič tudi napiši ime programa ki ga uporabljaš za ircanje, ker tole zgornje ne velja za irc programe na splošno) ne sodi ravno v programiranje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BitCometOddelek: Pomoč in nasveti | 1356 (1182) | mbra |
» | Mirc dodatek kaj naredi ta koda? In kakšna je zaščitaOddelek: Programska oprema | 1183 (1103) | OmegaBlue |
» | Kak blokirat automsg na IRCu?Oddelek: Omrežja in internet | 1961 (1380) | kihc |
» | Kaj nardi ta skripta?Oddelek: Programiranje | 1079 (990) | Monster |
» | Kateri P2P vam najbolj vleče?Oddelek: Omrežja in internet | 2175 (1558) | Fury |