Forum » Operacijski sistemi » Tezave pri instaliranju XP na SATA
Tezave pri instaliranju XP na SATA
antifruit ::
Lep pozdrav,
Imam problem pri instaliranju XP Pro na 160GB Sata disk,težava je pa v tem da mi diska sploh noče zaznat.Presnel sm že driver za Sata iz diska od matične plošče (Asus K8S-MX) na Floppy in potem pritisnil f6 na začetku instalacije,vse skupi vstavi ko hoče prebrat te drivere in potem javi napako "error 18 in line 2113".
Če je imel kdo podobne probleme bi prosil če mi lahko objasne kako se jih reši.
Imam problem pri instaliranju XP Pro na 160GB Sata disk,težava je pa v tem da mi diska sploh noče zaznat.Presnel sm že driver za Sata iz diska od matične plošče (Asus K8S-MX) na Floppy in potem pritisnil f6 na začetku instalacije,vse skupi vstavi ko hoče prebrat te drivere in potem javi napako "error 18 in line 2113".
Če je imel kdo podobne probleme bi prosil če mi lahko objasne kako se jih reši.
boštjan ::
si že disketo zamenjo?
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
antifruit ::
Ja zamenu sm že ene 5 disket,probu sm tud iz net potegnt drivere sam mi skoz javi isto napako.Ful se mi pa čudn zdi ker so XP že bli na tem disku sam pol sm mogu nardit format zdej mam pa ta problem.
Jakka ::
Bi rekel, da je problem v biosu, v nastavitvah za disketno enoto. Sem imel podoben problem. Poglej katere nastavitve imajo veze z disketnikom, pa se malo igraj.
glinik ::
Probaj se z rami poigrat, znanca so pav rami zajebavali, ko je instaliral XPje.
Lp
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem pri namestitvi Win Xp-jev - blue screenOddelek: Pomoč in nasveti | 1086 (910) | Jernej88_ |
» | Po zamenjavi cpu & NB coolerja se komp ne pržgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1938 (1629) | Klemzz |
» | Tweak-anje xp (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5027 (3457) | Hux |
» | mrežna - help cimprej!Oddelek: Pomoč in nasveti | 763 (699) | fictionel |
» | problem z need for speedHP2Oddelek: Igre | 1412 (1143) | malinavc |