» »

Kako so me na Vzajemni nategnili

Kako so me na Vzajemni nategnili

poweroff ::

Ko se mi je iztekel studentski status sem zelel skleniti dodatno zdravstveno zavarovanje (ni isto kot osnovno!). Pri nas ga sklepata Vzajemna (ki je v lasti ZZZS, ki sklepa osnovno zdr. zavarovanje) in Adriatic.

Zavarovanje sem sklenil pri Vzajemni, in sicer za 5 let, ker druge variante sploh ni bilo.

Nakar se zaposlim, in mi v sluzbi pravijo da bi me zavarovali pri Adriaticu, ker imajo z njim ugodno ponudbo in placam samo 1% tega kar placujem pri Vzajemni. Seveda bi moral prej prekiniti pogodno z Vzajemno...

Klicem na Vzajemno, kjer mi pravijo da pogodbe ni mogoce prekinit!:(
Ocitno so me fino nategnili...

Zdaj me pa zanima naslednje... ali ima kdo kaksne izkusnje s tem kako prekiniti pogodbo za dodatno zdr. zavarovanje z Vzajemno?

In se nasvet - don't go to Vzajemna! Ne pustite se še vi nategnit.;((

Pepo ::

Poslusaj, zdajle prvic cujem o pogodbi, ki je ni mogoce prekinit! Po Zakonu o obligacijskih razmerjih to enostavno ni mogoce, zato pobckom ali puncam od Vzajemnosti povej svoje, v svoji racunovodski sluzbi pa ukazi, da dnarje nekahjo nakazovat in se zavaruj pri Adriaticu.. Saj ti nic ne morejo, oni bojo brez dnarja, ti brez pogodbe.. Mal ti bojo posiljal kaksne poloznice, ki jih pridno meci v kos. Jaz sem to ze storil.

LuiIII ::

Bratranec najlepša hvala, ker sem se sam hotel ravnokar zavarovati tam. Nočem se več!

Lui

Jeronimo ::

Kolikor jaz vem zakon o obligacijskih razmerjih pravi, da se lahko ta pogodba prekine po 5 letih. Če boš nehal plačevati položnice, te bodo sodno terjali in tega si sigurno ne želiš. Sodni stroški, zamudne obresti ....
Pozanimaj se na brezplačni pravni službi, številka se pojavlja nekje v časopisju. Ne prenagli se. Sej veš kako je to... Ko enkrat podpišeš si snjihov.>:D
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

MadMax ::

OK, razumem zadevo, ce bi se rad odjavil pr vzajemni, sa bi tiste 3ksit/mesec raje dal kam drugam. Toda zakaj se MORAS odjavit???

Rott-von-weiler ::

Pri adriatiku so težki faloti tam sn se jaz tud odjavo ker sem meu probleme :|:|:|

poweroff ::

Moram se pravzaprav ne, stvar je v tem, da bi mi v sluzbi placevali to zavarovanje, ce bi bil pri Adriaticu... je po drugi strani sicer res, da lahko, če si placujem sam to zavarovanje uveljavljam pri dohodnini... sem pa gledal določbe in piše da velja zavarovanje doživljenjsko, in da se prekine če eno leto ne plačujem.

V glavnem - jezi me ker sem jih pred tremi meseci spraseval ce je mozno prekinit po enem mesecu in so mi rekli dani problema, da samo napisem prosnjo in jo posljem, sedaj pa pravijo da ni mozno. Definitivno so se mi vsaj enkrat zlagali in to me jezi...;((

MRB0rYS ::

Najbol pravični so še pr triglavu drgje sam išejo da te oskubijo
b0rys

Brody ::

ne basej, POVSOD jim je v interesu da te uskubjo, kdor bo koga bolj oskubil bo pač več imel in kvazi "bolje" živel. Zapomni si, da zastonj ni več nix in nikoli ne bo. Sej ste hotl met kapitalizem, pa ga mate.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero dopolnilno zdravstveno zavarovanje?

Oddelek: Loža
204764 (3911) ...:TOMI:...

Prekinitev zavarovanja - VZAJEMNA (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7723769 (22246) Gandalfar
»

Dodatno zdravstveno zavarovanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6515406 (5969) Alexius Heristalski
»

Življensko zavarovanje ali kako te nategnit (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5630454 (27797) Struklio

Več podobnih tem