Forum » Programska oprema » thuderbird 1.5.05
thuderbird 1.5.05
RobertoSlo ::
Imam vprasanje....
v Thunderbirdu imam nastavljeno, da mi pobira pošto z Gmail strežnika....problem je v tem, da ko sem "snel" vso pošto v program, mi le ta ob odprtju programa dolgo nalaga vso pošto ter nato, ko hočem kliknt na posamezen mail, se ne zgodi nič-vidim prazno okno...
kaj bi bil lahko problem?
Se da uvozit pošto iz thunderbirda v microsoft outlook, ker prek exporta v outlook-u ne najde thunderbirdovih datotek za pošto
tnx
v Thunderbirdu imam nastavljeno, da mi pobira pošto z Gmail strežnika....problem je v tem, da ko sem "snel" vso pošto v program, mi le ta ob odprtju programa dolgo nalaga vso pošto ter nato, ko hočem kliknt na posamezen mail, se ne zgodi nič-vidim prazno okno...
kaj bi bil lahko problem?
Se da uvozit pošto iz thunderbirda v microsoft outlook, ker prek exporta v outlook-u ne najde thunderbirdovih datotek za pošto
tnx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | blokiranje spamovOddelek: Pomoč in nasveti | 1654 (1363) | Trancedeejay |
» | V kateri mapi se nahaja e-pošta?Oddelek: Programska oprema | 1332 (1159) | vitamincek |
» | Outlook InboxOddelek: Programska oprema | 1051 (921) | Glicerin |
» | Thunderbird par vprašanj...Oddelek: Programska oprema | 1901 (1603) | largie |
» | Thunderbird outgoing mail nastavitveOddelek: Programska oprema | 1910 (1757) | alien-w |