Forum » Kaj kupiti » ČB laserski tiskalnik nekje do 90k SIT
ČB laserski tiskalnik nekje do 90k SIT
Vikking ::
Kupujem tiskalnik, ker se veliko tiska, prejšni HP 1010 je zdržu malo več kot leto. Sedaj je čas za nakup nekaj konkretnejšega. V mislih imam predvsem firmo Kyocera, gledal pa sem tale model.
Zanima me če ima še kdo kakšno izkušnjo s tiskalniki znamke Kyocera, oz. če raje priporoča kakšno drugo znamko in model.
lp
Zanima me če ima še kdo kakšno izkušnjo s tiskalniki znamke Kyocera, oz. če raje priporoča kakšno drugo znamko in model.
lp
- spremenilo: Vikking ()
krneki0001 ::
Jst sm kupu laserca HP 1020 na USB-ju. Zadeva mi dela že več kot leto - zamenjal sem že 4 ali 5 tonerjev (tm okol 30.000 ali več listov sprintanih), pa do sedaj ni bilo nobenga problema.
Vikking ::
HP-je ne več, ker je zdržu natanko garancijo, potem pa odpovedal laser, tiska se pa nekje 5-10k listov mesečno. Zato bi tud rad, da se lahko da več listov v predal. Vsaj enkrat več kot pr HP-ju 1020
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vikking ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | barvni laserski printer - multi napravaOddelek: Kaj kupiti | 5732 (3463) | mailer |
» | Kateri laserski tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3426 (2421) | easyrider3 |
» | Kateri laserski tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3901 (3645) | Nebomgabiksa |
» | Kateri črnobeli laserski tiskalnik ?!Oddelek: Kaj kupiti | 1904 (1650) | sebastianl |
» | Kateri laserski tiskalnik????Oddelek: Kaj kupiti | 1930 (1621) | dolenska |