Forum » Zvok in slika » iPod video 5th gen
iPod video 5th gen
NightHawk ::
rad bi si omislil to zadevico pa me zanima ali ima kdo kake izkusnje s tem? predvsem me zanima ali se da rm in vse divx in wmv fajle spravit v format, katerega ipod podpira? In ce je mozno, ali so konverterji ze vgrajeni v iTunes? Rad bi gledal south park in dragonball(Z) kolekcijo
Stepni Volk ::
iPod po generacijah in modelih: KLIK.
Google it:
Divx to iPod
wmv to iPod
Z neuradnimi firmware-i, OSi... se da marsikaj, samo s tem ogrožaš garancijo. A o tem smo že v drugih temah. Uporabi iskanje.
Google it:
Divx to iPod
wmv to iPod
Z neuradnimi firmware-i, OSi... se da marsikaj, samo s tem ogrožaš garancijo. A o tem smo že v drugih temah. Uporabi iskanje.
NightHawk ::
hvala za odgovore ja. iskanje sem ze uporabil, tudi o tem sem bral ampak je pisalo ia ipod PHOTO pa nisem vedel ali je to isto ali ne.
zanima pa me ali ima ta stvar res samo 15fps/sec? in ce jih ima, kako se pol to gleda? mislim ali se opazi "štekanje". mogoce kak odgovor iz prve roke? :) ce je kdo ze kaj gledal
zanima pa me ali ima ta stvar res samo 15fps/sec? in ce jih ima, kako se pol to gleda? mislim ali se opazi "štekanje". mogoce kak odgovor iz prve roke? :) ce je kdo ze kaj gledal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPod nano vprašanjeOddelek: Programska oprema | 1072 (978) | Jerry87 |
» | Apple iPhone in zavzetje Hollywooda?Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4391 (3417) | Stepni Volk |
» | [MP3] stiskanjeOddelek: Zvok in slika | 1372 (1153) | primozzzz |
» | Ikonca ob imenu v FavoritesOddelek: Izdelava spletišč | 1003 (899) | root987 |
» | Image galerijaOddelek: Izdelava spletišč | 1052 (874) | Dead_Meat |