Forum » Pomoč in nasveti » Thunderbird in gmail..ne morem poslati več kot 20mb :(
Thunderbird in gmail..ne morem poslati več kot 20mb :(
Klemenn ::
google gmail je velik nekaj čez 2gb jaz pa preko thunderbirda iz gmail računa na gmail račun ne morem poslati file velik 30mb...
mi napiše da velikost fajla presega 20mb :(
torej...ve kdo kej o tem? :)
mi napiše da velikost fajla presega 20mb :(
torej...ve kdo kej o tem? :)
klemen22 ::
pol pa prou usenu če maš 2gb če je na 20mb omejeno...
No ni glih usen.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
amigo_no1 ::
What's the maximum attachment size?
http://mail.google.com/support/bin/answ...
(20 mb)
Yahoo/hotmail mail ima 10 MB.
http://mail.google.com/support/bin/answ...
(20 mb)
Yahoo/hotmail mail ima 10 MB.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Tr0n ::
Mail ni primeren za posiljanje velikih datotek. Za to so na voljo P2P, FTP, IM,... protokoli.
karafeka ::
Obstaja ena zasilna rešitev. In sicer, da iz gmaila narediš virtualni disk. Samo morata potem obe strani imeti dostop do poštnega računa (oba morata vedet geslo, da se lahko prijavita).
ales85 ::
Pa si tudi prepričan, da ti datotečni sistem morda sam ne razdeli datoteke v več "emailov" in jih potem na drugem računalniku s temi nastavitvami spet vidiš kot eno datoteko?
jan01 ::
A ni lažje poslati po mailu le link do datoteke(in geslo, če si jo z geslom zararal), ki si jo uploadal na npr rapidshare.com ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Gmail in bedna omejitev velikosti datotekOddelek: Loža | 4409 (3769) | zee |
» | Stiskanje datotek (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12208 (6418) | Oberyn |
» | Outlook 2007 prenos datotek okoli 10mb težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 933 (776) | Racunalnik |
» | Hotmail bo ponudil 2 GB prostora?!Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 3880 (3880) | BigWhale |
» | Yahoo Mail s 100MB!Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 7389 (7389) | |SNap| |