Forum » Zvok in slika » ko predvajam filme imam vijolcno ozadje, namesto crno
ko predvajam filme imam vijolcno ozadje, namesto crno
T-Mac ::
cao
filmi so mi predn sm formatiru racunalnik delali dobro, ko sm pa zdej use na novo naloziu, mi pr filmih divx sveti ozadi vijolcno ozadje in ne crno kot bi mogl bit? u useh programih mi sveti vijolcno? kje se to popravi nastavi?
hvala in lp
andrej
filmi so mi predn sm formatiru racunalnik delali dobro, ko sm pa zdej use na novo naloziu, mi pr filmih divx sveti ozadi vijolcno ozadje in ne crno kot bi mogl bit? u useh programih mi sveti vijolcno? kje se to popravi nastavi?
hvala in lp
andrej
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Damjan Jagar ()
5er--> ::
Si nameščal kakšne codec packe? Najverjetneje ja. Nastavitev probaj najt v teh codec-ih, oziroma jih zbiši in namesti ffdshow.
Jožica ::
Predlagam ti, da od zdaj naprej gledaš samo ČB filme npr. Kekec se vrača, ipd. in ozadje bo spet lepo črno, tako kot bi moralo biti.
Sm slišala da dobr špila.
Sm slišala da dobr špila.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59284 (14432) | BaRtMaN |
» | Problem z predvajanjem filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 891 (797) | st00rm |
» | unknown file format (DIV3)-ce zelim divx film pogledat z diskaOddelek: Zvok in slika | 2401 (2137) | Dr Evil |
» | Finta s codeci!!Oddelek: Zvok in slika | 2324 (1959) | Zoidberg |
» | Divx rahlo štekaOddelek: Zvok in slika | 1478 (1261) | SkIDiver |