Forum » Igre » GTA San Andreas
GTA San Andreas
lolek84 ::
Lep pozdrav!
Mene pa zanima kake so zahteve te igrice? OZ. na kakih računalnikih jo igrate.
Namreč sam imam athlona 2000+, noter imam 2x 512 RAM, grafična pa je Club 3D Ati R 9250 128 mb....
Men se dogaja da na resoluciju 800x600x32 mi enostavno izginjajo ljudje (ne vidijo se)... Ali je problem v preslabi grafični ali kaj? Imam naložen Direkt X 9.0c ali kake verzija je glavno c verzija. Edino kar je bi bilo mogoče to da imam še vedno naložene driverje grafične ki so bili na priloženem cd-ju od grafične? Kje bi dobo posodobljene driverje če kdo ve za mojo grafično?
Mene pa zanima kake so zahteve te igrice? OZ. na kakih računalnikih jo igrate.
Namreč sam imam athlona 2000+, noter imam 2x 512 RAM, grafična pa je Club 3D Ati R 9250 128 mb....
Men se dogaja da na resoluciju 800x600x32 mi enostavno izginjajo ljudje (ne vidijo se)... Ali je problem v preslabi grafični ali kaj? Imam naložen Direkt X 9.0c ali kake verzija je glavno c verzija. Edino kar je bi bilo mogoče to da imam še vedno naložene driverje grafične ki so bili na priloženem cd-ju od grafične? Kje bi dobo posodobljene driverje če kdo ve za mojo grafično?
- zaklenil: Mavrik ()
kilergas ::
Ce bi uporabil funkcijo iskanje bi naletel na zlo veliko temo.Samo ker te funkcije nisi uporabil ti bom pa pomagal ker sm dobre volje KLIKNI ME
lolek84 ::
ojoj 28 strani... če je kdo tak dober mi naj svetuje ker 28 strani nebi rad bral....
PROSIM HELP ME
PROSIM HELP ME
Mavrik ::
Zato pa boš še enkrat vprašal tam, da ne bomo drobili tem po nepotrebnem.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafični oblikovalci, kako je to možno?!?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 18846 (15918) | ST-777 |
» | Opera Mini za iPhone oddana v obravnavo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 23349 (21438) | JayKay |
⊘ | Nestrokovnost in žaljivost moderatorja/evOddelek: Slo-Tech | 2320 (1460) | OmegaBlue |
» | Laserski tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 1312 (1122) | opeter |
» | Nanotechnology (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 5403 (4768) | Vesoljc |