Forum » Pomoč in nasveti » Sprememba Product Keya
Sprememba Product Keya
mathjazz ::
Ob nakupu računalnika sem dobil licenco za Windows XP, cedeja pa ne. Ko sem ponovno namestil Windows (cede sem snel z neta), sem vpisal piratsko serijsko.
Sevedami mi velecenjeni WGA ne dopusti namestiti popravkov. Obstaja kakšna možnost, da spremenim Product Key na legalnega (ki sem ga dobil s svojo licenco) ali moram ponovno namestiti Windows?
Tole (http://support.microsoft.com/kb/328874/) poznam, ampak mi javi: "The Product Key used to install Windows is invalid."
Sevedami mi velecenjeni WGA ne dopusti namestiti popravkov. Obstaja kakšna možnost, da spremenim Product Key na legalnega (ki sem ga dobil s svojo licenco) ali moram ponovno namestiti Windows?
Tole (http://support.microsoft.com/kb/328874/) poznam, ampak mi javi: "The Product Key used to install Windows is invalid."
www.getfirefox.com
OZZY ::
verjetno si snel z neta corporate pro varjanto...Ti imaš pa home ..tkod a ne vem če bi to sicer delalo..
L I N K
Še neki T U L E
drugač pa upabi google..sej več '' how to change winxp serial''
L I N K
Še neki T U L E
drugač pa upabi google..sej več '' how to change winxp serial''
Go with the flow.
mathjazz ::
Ne, licenca je za Professional in Professional imam instaliran. Pa tudi spremeniti znam key (postopek), ampak mi ga ne sprejme.
Hvala za linke, grem se pozabavat s podanimi keyi ;)
Hvala za linke, grem se pozabavat s podanimi keyi ;)
www.getfirefox.com
smetko ::
Windows XP Professional je v dveh različicah in sicer enouporabniški (za katerega imaš ti licenčno številko) in pa za podjetja z pogodbo z microsoftom in te inštalacije zahtevajo "Volume License Product Key".
Za hekerje so pa slednji bolj zanimivi, kajti te inštalacije ne potrebujejo aktivacije.
Za hekerje so pa slednji bolj zanimivi, kajti te inštalacije ne potrebujejo aktivacije.
No comment
M@73Y ::
s programom xteq se da spremeniti kodo windowsov. mislm da se nekako tako napiše ta program. napišeš svojo aktivacijsko kodo in to je to. Lp. matej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Licenčni windowsiOddelek: Operacijski sistemi | 3522 (3014) | feryz |
» | windows 8 (nakup) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Operacijski sistemi | 57056 (38797) | mtosev |
» | Vista Upgrade ne gre na prazne diske (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15007 (10640) | MrStein |
» | Kje kupit Windows XP Pro in koliko stane?Oddelek: Operacijski sistemi | 4924 (3874) | bond007 |
» | Win XP SP1 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4847 (3599) | CaqKa |