Forum » Šola » Iščem slavista
Iščem slavista
fictionel ::
Zdravo!
Naredil sem maturo, pri slovenščini mal razočaran - zato si bom šel pogledat pole...
Vendar pa je moja profesorca ocenjevalka in tudi nisem našel nobenega, ki bi šel z mano (trenutno).
Zato bi prosil kakega profesorja/slavista, če je pripravljen iti z mano na ric, napisati pritožbo.
Ker pa danes odpotujem na morje (in ne vem, če bom prišel do računalnika) pa bi prosil, če me zainteresirani pokličejo na 031/861-620.
Hvala vsem
Lp,
David
Naredil sem maturo, pri slovenščini mal razočaran - zato si bom šel pogledat pole...
Vendar pa je moja profesorca ocenjevalka in tudi nisem našel nobenega, ki bi šel z mano (trenutno).
Zato bi prosil kakega profesorja/slavista, če je pripravljen iti z mano na ric, napisati pritožbo.
Ker pa danes odpotujem na morje (in ne vem, če bom prišel do računalnika) pa bi prosil, če me zainteresirani pokličejo na 031/861-620.
Hvala vsem
Lp,
David
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobil 50% popust na mesečno naročnino (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18310 (9119) | dk02 |
» | Igra prestolov porušila vse piratske rekorde (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 24578 (18128) | CMpunk |
» | Wireless USB kljuc za internetOddelek: Strojna oprema | 9595 (9553) | BlaY0 |
» | Pomoč pri seminarski nalogi ...Oddelek: Loža | 3294 (2876) | kLuKeC |
» | Error pri connectanju na netOddelek: Pomoč in nasveti | 742 (656) | farko |