Forum » Pomoč in nasveti » Prošnja za test plošče?
Prošnja za test plošče?
king22 ::
Pozdravljeni!
Imam eno veliko prošnjo, če bi mi lahko kdo probal osnovno ploščo MSI-K7T Turbo, če deluje?
Namreč doma ima to ploščo in vse ostalo, ampak nimam procesorja, da bi jo probal. Nebi rad brezveze kupoval procesorja, ker nevem če plošča dela.
Če bi bil kdo tako prijazen bi vas res prosil za hiter test in sporoči naj mi na mail king20@emai.si .
Sem pa iz Celja.
Hvala
LP
Imam eno veliko prošnjo, če bi mi lahko kdo probal osnovno ploščo MSI-K7T Turbo, če deluje?
Namreč doma ima to ploščo in vse ostalo, ampak nimam procesorja, da bi jo probal. Nebi rad brezveze kupoval procesorja, ker nevem če plošča dela.
Če bi bil kdo tako prijazen bi vas res prosil za hiter test in sporoči naj mi na mail king20@emai.si .
Sem pa iz Celja.
Hvala
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Socket 7 - maksimalna velikost diskaOddelek: Strojna oprema | 1784 (1527) | Tomay |
» | 12X in 12.5 Multi ne delata (NF7-S)Oddelek: Navijanje | 1789 (1312) | Goldee |
» | Smrad, crknjena plošča sedaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1684 (1224) | planetparty |
» | Kaj naj se zamenjam - glih zdej bom pop****Oddelek: Pomoč in nasveti | 1009 (817) | SanSan |
» | KT7A + Athlon XPOddelek: Strojna oprema | 2007 (1541) | Jure2k |