Forum » Pomoč in nasveti » NUJNO !!! zajebal BIOS
NUJNO !!! zajebal BIOS
akulp ::
Kwa nej naredim????
Flashov sem bios od mojega Ge Forca MX32 mb ram. Vse številke za uspešno nadgardnjo so se ujemale pa tud nadragdnja sama je bila uspešno izvedena po pa resetiram mašino in začele so se pojavljat črte pa sam 16 barv, pa kr neki utripa ....
Kwa storit kako naj pridem do starega biosa????
PROSM nujno!!!
Flashov sem bios od mojega Ge Forca MX32 mb ram. Vse številke za uspešno nadgardnjo so se ujemale pa tud nadragdnja sama je bila uspešno izvedena po pa resetiram mašino in začele so se pojavljat črte pa sam 16 barv, pa kr neki utripa ....
Kwa storit kako naj pridem do starega biosa????
PROSM nujno!!!
Kriko ::
isto se je zgodilo meni. Vse sem lepo naredil, številke so se ujemale na koncu pa sranje. Jaz sploh nisem več mogel prebrat kaj je na ekranu. Sam sem si prej pripravu možnost povrnitve, vse informacije sem dobil na strani kjer sem pobral bios.
Kaj imaš še garancijo??
Kaj imaš še garancijo??
akulp ::
No men je na srečo ratal stvar uredit nazaj. Srečo sem mel da ma frend isto kartico pa mi je naredu kopijo svojga biosa!
HVALA
HVALA
krucymucy ::
Jest sem svojo flešou že z vsemi možnimi pa ne dela glih najbolj ... mam leadtek... pa sem probu od abita... herculesa... pač sem flešou nazaj s starim v temi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flashanje Radeon 8500LE 4ns RAM lahko problem??!?Oddelek: Navijanje | 1466 (1173) | Binji |
» | Po flešanju BIOSa ne morem navijatOddelek: Pomoč in nasveti | 992 (884) | servo |
» | Celeron 1000, Advance 10-t OverclockOddelek: Navijanje | 890 (725) | V-i-p |
» | Stara plata in nov diskOddelek: Pomoč in nasveti | 860 (730) | Jaxx |
» | XP - media player - DivX problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1207 (1028) | freserovski |