Forum » Omrežja in internet » siol explorer
siol explorer
ahac ::
Tole vprašanje sem že videl na enem forumu, ampak se ne spomnim na katerem, zdaj imam pa jaz isti problem.
Po registraciji Siol paketa v explorerju zgoraj piše Telekom Slovenija - Slovenija Online. Tega nočem!!!!! Kako naj izbrišem?
Po registraciji Siol paketa v explorerju zgoraj piše Telekom Slovenija - Slovenija Online. Tega nočem!!!!! Kako naj izbrišem?
PaJo ::
Ne ni treba brisat. Obstaja bolj eleganta varjanta in sicer z pomocjo registrov. Namrec ta zapis se shrani preprosto v register in se od tam klice in tvoja anloga je samo da ga pobrises oziroam spremenis z cim drugim. Kak pa prides do pravega registra. Cisto preprosto daj zazeni RegEdit nato pa pritisni F3 in kod iskalni niz daj Telekom Slovenija - Slovenija Online in pocakaj ko ti bo naslo vrstico z tem zapisom jo editiraj in izbirsi ta zapis ven in to je to. Se en rabis nix vec mucit, ker pri naslednjem zagonu IE-ja napisa nebi smelo vec bit
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
ahac ::
Bom naredu tako!
Sej se mi je zdel, da more bit nekje shranjeno, ampak mi ni padlo na pamet, da v registru. Stupid me!!
Thanx!
Sej se mi je zdel, da more bit nekje shranjeno, ampak mi ni padlo na pamet, da v registru. Stupid me!!
Thanx!
Izak ::
Sej to sem ze napisal v eni podobni temi mesec nazaj...mislim kako odstranit napis telekom slovenije...
rookie ::
To se lahko preprosto opravi z registri.Pozeni regedit in daj iskati besedo SIOL in povsod kjer mas vmesao besedo SIOL jo spremeni v kar hoces.Vsaj more delat.
Boste vidl kaj vm bomo naredil v Braziliji.Ferrari in Schumacher zakon !!!!! 1
rookie ::
Tudi to je ena verijanta !
Boste vidl kaj vm bomo naredil v Braziliji.Ferrari in Schumacher zakon !!!!! 1
wind ::
SiOL cdja sploh ne rabis v cdrom dajat!
Naredis novo povezavo, vpises stevilko 088032320, username: planet, password: internet, gres na
http://register.siol.net in vpises reg. št. in kodo, prekines povezavo in vpises svoje username in password. Nekateri se verjetno se spominjate planet/internet kode ;))
LP, w1nd
Naredis novo povezavo, vpises stevilko 088032320, username: planet, password: internet, gres na
http://register.siol.net in vpises reg. št. in kodo, prekines povezavo in vpises svoje username in password. Nekateri se verjetno se spominjate planet/internet kode ;))
LP, w1nd
hatch ::
Tako kot je povedal wind...
planet/internet je sekal:) z isdn-om smo namrec imeli net zastonj:)
planet/internet je sekal:) z isdn-om smo namrec imeli net zastonj:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SiOL domena - iztek in neobveščanjeOddelek: Omrežja in internet | 2926 (2375) | krho |
⊘ | se hitrejsi ADSL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6765 (4780) | Gandalfar |
» | Za vse ADSLejevceOddelek: Omrežja in internet | 2903 (1553) | BC3 |
» | Spletni srežnik za gostovanje javnih domenOddelek: Omrežja in internet | 1604 (1491) | SLOWWWeb.net |
» | A sem nategnu SIOL??? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4249 (2486) | Izak |