Forum » Zvok in slika » dvdSanta..
dvdSanta..
tupko ::
Zdravo,
mene pa zanima ali kdo uporablja kdo ta program za pretvorbo wmv, divx itd. v dvd-video format za gledanje filmov preko navadnega dvd playerja na tv. Sprasujem namrec zato ker meni ne dela kot je treba.
Slika je prevelika in prekinja mi zvok.
Hvala!
mene pa zanima ali kdo uporablja kdo ta program za pretvorbo wmv, divx itd. v dvd-video format za gledanje filmov preko navadnega dvd playerja na tv. Sprasujem namrec zato ker meni ne dela kot je treba.
Slika je prevelika in prekinja mi zvok.
Hvala!
roba87 ::
Mene pa zanima, ka morem naret da bo DvD film res DvD kakovosten. Namreč film formata .avi sem spremenil v format DvD in razlike v sliki ni bilo. Enaka slika kot če bi gledal .avi, razlika je samo v tem da en zasede 700mb drugi pa 4.4Gb.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roba87 ()
roba87 ::
s čim pa se potem doseže dvd kvaliteta? Torej se ne da spremeniti filma v dvd format pred dvd relisom?...
Ajvan ::
dvd kvalitete iz kakega stisnjenega formata(divx,avi, mpeg...) ne moreš dobit, mal dnarja mal muzike, provzaprov za nč dnarja še preveč muzike
dvd kvaliteto boš dobiu samo če boš odšteu novce za dvd
dvd kvaliteto boš dobiu samo če boš odšteu novce za dvd
Najbl neumn se najbl dere
pavka ::
DVD kvalitete??? Tudi DVD je lahko slabe kvalitete. DVD je samo format zapisa in ne oznaka kvalitete
Več glav več ve!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z namestitvijo sistemaOddelek: Strojna oprema | 1175 (1031) | 5er--> |
» | Montaža filma, posnetega na DVD-videokameriOddelek: Zvok in slika | 3194 (2835) | wooted |
» | PROSIM ZA POMOČ!!! sony dcr-trv22eOddelek: Zvok in slika | 1378 (1294) | katika |
» | Iz DV v DVD zapisOddelek: Zvok in slika | 2178 (1968) | pivmik |
» | Ripanje DVD-jevOddelek: Zvok in slika | 2591 (2104) | Law_Enforcer |