Forum » Hlajenje in modifikacije » hlajenje napajalnika, 486
hlajenje napajalnika, 486
jurc ::
imam 486tko ki mi laufa win95, s tem da praktično nič ne dela (gor laufa samo en program za lajšanje gledanja satelitske hehe sej rezumete..).. skratka nič kej dost ni aktiven comp..
ali lahko ugasnem ventilator v napajalniku? gre za še tisti star napajalnik ki je nekoliko večjih dimenzij in ima not ventilator moči manjšega reaktivnega motorja, tako da zadeva ropota ko zmešana in človk ne more normalno gledat televizije..
sej bi poskusil sam, pa raje prašam, da ne bom bajte zažgal brez potrebe :)
ali lahko ugasnem ventilator v napajalniku? gre za še tisti star napajalnik ki je nekoliko večjih dimenzij in ima not ventilator moči manjšega reaktivnega motorja, tako da zadeva ropota ko zmešana in človk ne more normalno gledat televizije..
sej bi poskusil sam, pa raje prašam, da ne bom bajte zažgal brez potrebe :)
jurc ::
sej napajalnikov imam dovolj mene zanima če je izvedljivo ker je sicer lahko fire hazard... vprašal sem za nasvet ne za reklamno sporočilo.
burekar ::
Brez problema. Če bo pa sila, pa dej gor en manjši vent, pa na 5V.
"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vent za napajalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 12789 (11171) | znamovsi |
» | Glasen nov comp! V vednost...Oddelek: Kaj kupiti | 1718 (1209) | WhiteWolf |
» | Pentium II - 266 Mhz hlajenjeOddelek: Strojna oprema | 830 (708) | [SkA] |
» | Napajalnik brez ventilatorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1320 (915) | Tic |
» | Neslišen računalnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2024 (1525) | KamikazA |