» »

Sapphire Radeon X1800XL in težave z gonilniki ATI 6.6

Sapphire Radeon X1800XL in težave z gonilniki ATI 6.6

Robert ::

Za omenjeno grafično kartico sem instaliral nove original gonilnike ATI Radeon 6.6 in imam težavo. Predhodno sem iz sistema odstranil stare gonilnike. Ko sem naložil nove se mi je v sistemu pokazala nova zadeva (Other devices) in znani klicaj v rumenem ozadju, da je nekaj narobe. Poskušal sem odstraniti Other devices vendar se mi je po novem zagonu zadeva zopet pojavila v sistemu. Odstranil in ponovno sem instaliral nove gonilnike in posebej tudi Control Center vendar neuspešno. Zadevo sem odstranil tudi v registru. Naložil sem Ati display driver in Control Center posebej. Uporabljam Windows XP Pro z zadnjimi posodobitvami. Kako naj odpravim težavo. Trenutno imam problematičen Other devices onemogočen.

5er--> ::

Tisti other device je lahko sekundarna grafična (imaš navidezno 2 grafični, ker sta dva ramdaca -> če ne uporabljaš sekundarnega monitorja ali TV, kar pusti onemogočeno, ni panike) ali pa kakšen Audio in? (Če je grafična slučajno AIW ali ima ViVo funkcijo -> kar mislim, da ni, ampak vseeno)

Summa summarum: Tisti klicaj naj te ne moti, če pa bi se ga rad rešil pojdi pod Device Manager, najdi napravo in daj update driver...
Windowsom pokaži mesto kjer se driverji nahajajo (Ponavadi atijev namestitveni program shrani začasne datoteke nekam na C:\ati...) in kmalu zatem naj bi klicaj izginil :D.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tronote m85 zvok

Oddelek: Zvok in slika
278177 (2366) simongrega
»

"Brez avdio naprave"

Oddelek: Pomoč in nasveti
325878 (4197) gasos
»

prenos slik iz fotoaparata

Oddelek: Zvok in slika
243329 (2906) barca
»

Novi komp se resetira kaj naj najprej testiram?

212076 (1605) tomanator
»

kaj je narobe?

302088 (1879) Dead_Eye

Več podobnih tem