» »

Zvezdice na malo drugacen nacin

Zvezdice na malo drugacen nacin

Cosmo ::

Razmisljal sem, kako bi lahko hitro ugotovili kdo kaj zna in kdo samo napiz**** folk. Zvezdice, ki se dodajajo uporabniku glede na št. postov niso rešitev. Če pa jih uporabimo tako, da tistega, ki je povedal kaj koristnega, volijo oz. rateajo ostali Slo-Techovci, bi bilo to malo drugace. Potem bi ostali videli in vedeli kdo je kdo. Seveda se sam ne bi moglel rateat in pa vec kot enkrat v enem postu te ostali tudi ne morejo. To bi bila pomoje velika stimulacija, pa tudi nabijanja ne bi bilo (ceprav ga ze zdaj ni - samo tud zvezdic ni).
Tako bi bilo omogoceno tudi hitro napredovanje.
Aja...ce koga zanima kako to zgleda v praksi si naj pogleda www.easywarez.com forum (ne, ne napeljujem k uporabi wareza):D

Lp
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.

asPeteR ::

Tudi taki predlogi se že bili,...

Jaz imam tudi predlog, predstavljaj si da imaš zraven tvojega nicka ene 20 zvezdic pod njimi pa je napis:master of universe.

Zahteva malo domišljije, toda zvezdice pa vseeno so.

|O

Hmm...ce so ze bli taki predlogi zakaj pa ni nic narjeno? Ocitno je lenoba velik problem adminov...

Aja..pa zapomni si, da ce nimas kaj pametnega za povedat je boljse da si tiho.

Lp

DrSergioDJ ::

ja, sam potem bi moglo bit samo pozitivni rate-i...ker ce en bi se spet kiri nasli, k bi nabijal vsem negativne tocke za brezveze....ne?
...

Pomoje je na forumu razmerje normalni:bedaki 90:10. Za moje pojme dovolj, da normalni preglasujejo bedake z veliko vecino.

Lp

Spajky ::

prosto po Murphy-ju: na zalost vecinoma bedaki preglasijo nebedake...;((

se strinjam....
...

jamiroq ::

Kaj pa, če bi zvezdice prodajali? Recimo 1 krak bi bli 500 SIT?

R0K ::

pizda si tu glup !! ;((;(

misliš da bi blo pol kaj bolje ?? spet bi bli samo bogataši prvi, ki pa mogče nima pojma, tisti ki pa kaj ve, pa nedaje denarja za take bederije bi bil pa brez ene zvezdice.....ne, ne to bi bla hudo slaba ideja....

...jst mislim da bi blo najbolje da bi ti nazive dodajali Admini in moderatorji, ki bi npr. vsak konec tedna naredili nekakšno "skupščino" in tisti ki bi se kaj "izkazali" dodali naziv....blo bi pa največ 5 nazivov....
..moja skromna ideja...

rc-car ::

To, da se glasuje je bedno!
Potem bo folk, ki bo hotel imeti najboljsi ratting zmeraj vsem glasoval najslabse in upal, da drugi glasujejo dobro o njemu..
Tako bo posledicno vsak vsakemu glasoval slabo in spet bo to ukinjeno..

Zvezdice se morajo dodeljevati avtomaticno!
Recimo:
1. V odvisnosti od casa prijave. Recimo sele tisti, ki je prijavljen vsaj nekaj casa lahko dobi dolocen ratting
2. Glede na stevilo postov in na stevilo postov/dan
3. Glede na stevilo crk (ne znakov), ki so v postu, kar pomeni, da ljudje ne bojo kar nabijali postov, ampak se bojo vsaj malo potrudili (edino copy-paste bi morali nekako onemogociti oz. ga zaznati..)
4. Glede na frekvenco obiska strani (saj tudi to steje nekaj!)
5. Glede na stevilo komentarjev novic/filmov
6. Pa se kaj bi se naslo

U glavnem, zvezdice se morajo dodeljevati avtomaticno in na kak bolj zakompliciran in temeljit nacin!
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

Sergio ::

zvezdic ne bo, razen če primož implementira svojo idejo, ki je pa itak daleč nad vašimi :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

zakaj je pol ne implemintira ? če je tko dobra, da jim naše sploh do kolen ne sežejo....

Bi zaupal kaka je ta ideja? ;)
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

Primoz ::

Zato, ker sem obljubu, da bosta search in še nekaj... prej
There can be no real freedom without the freedom to fail.

GaPe ::

Glede teh zvezdic je totalno bedna ideja da bi jih spet uvedel. Tako kot je zdaj je čist v redu.

Drgač se bodo spet najdl kaki kreteni, ki se jim bo šlo samo za zvezdice.
Don't steal! The government hates competition.

v bistvu je tukaj gonja za zvezdami onemogočena. totalno onemogočena.

sam implementacija zna bit težavna.
on se ji zoperstavi.

In kako zgleda ta Primozeva pogruntavscina, ce smem zvedet?

Binji ::

Sergio: nikjer se ne da popolnoma onemogociti tega
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

ta zadeva je zelo fool-proof.
on se ji zoperstavi.

Loki ::

keep on talking...
kaj pa je tisti misteriozni se nekaj?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Loki ()

Tukaj se veliko obljublja, naredi pa zelo zelo malo. Predlagam da raje delate na searchu kot pa na šiš-kepab anketah:\

-

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Cosmo ()

Matek ::

Dej sergio, povej kaj je tak skrivnostnega.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Aja, zzyxz, z tistim šiš-kebap gotovo zapravijo veliko časa, mislim :\. Eni pa res ne morate dočakat.

Tomi ::

Mah, na Slo-techu se pripravlja marsikaj, samo vsega tako ali tako ne smete vedeti, marsičesa pa niti ne boste videli ali zaznali. Ker se pripravljajo nekatere zadeve, ki navadnim smrtnikom niti niso znane, bodo pa praktične.
Lahko pa kmalu upate na nov server in search, če bo sreča mila.
Kar pa se zvezdic tiče, ima pa Sergio prav, ker zadeva je veliko večja, kot si lahko mislite.
Samo upam, da boste zaradi tega lahko sploh še mirno spali.
metrodusa.blogspot.com

Tomi, majkicu ti, dva mesca ne bom mogu zaspat. saj kake namige, pliiiiiiiiz!

Binji ::

Eh spal bom ze ni problema:D
Bi blo pa vseeno lepo vedet. Drgac pa se je govorilu da se bo nekej spremenilo ze pol leta nazaj.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Tomi ::

No ja, to, kako dolgo zadeve trajajo, je bila tudi ena od postavk zadnjič. In ne boste verjeli, Primož ni bil edini na tapeti zamudnikov.
Da pa vam malo potešim radovednost, če bo vse po sreči, boste brali malo več DVD opisov.
metrodusa.blogspot.com

noja, po en stran fino, da ste povedal da bodo spet zvezdice, po eni strani pa sloh ne, ker zej vas bomo vsi teral, da kej poveste pa to....nojo, jst si bom predstavljal kot, da niste nič rekl, da pol slučajn nebi biu kaj razočaran...če kaj nebo uresničeno....

Tomi: oooooo..... :'( . ne, sej ne.. :D Cakte, pa boste vidl...
...

a bo dobu DrSergiDJ konkurenco na s-tju ? al bo mogu delat z 200% ... :D

ROK: temu se ne rece konkurenca....temvec podlozniki :D
...

Mercier ::

DrSergioDJ bo mel besna kola, mišiće, kadil bo cigare, zdj pa še dobi podložnike. Ja, enim se pa godi. :D

Zakaj pa admini nebi podelili enih naslovov tipom kot Andrej, pa še ker? Tak ko MSovi MVP.

Elemen_T ::

To bi lahko...

še mal manualno zbral osebke, ki so tuki kej naredil 8-)

DrSergioDJ is living it big time... 8-)
...

Elemen_T ::

DrSergioDJ: Ti maš že logo >:D

Elemen_T: i don't get you... ?
...

Verjetno je mislil, da imaš postrani slikico. Jaz je pa nimam, pa sem vseeno vesel.:D

DrSergioDJ, ka zdej, a nisi prodal kište?

slikico si pa menda ja zasluzim, glede na to, da vas razveseljujem z novimi recenzijami :D Kishte nisem prodal, ker jo preprosto...ljubim :D , in se nisem mogel lociti od nje ( pa sem dobil nekaj ponudb.. )
...

Thrivial ::

Vec opisov DVD-jev lahko pomeni mogoce tudi to, da bomo navadni uporabniki imeli moznost dodajati opise.

Mogoce prej edino kaksna cenzura...

btw: recenzij DVD-jev ne berem, ker nimam DVD-ja in casa. Koliko se DVD razlicice razlikujejo od navadnih filmov, ki so opisani v Oskarju, Vikendu....razen tega da nimajo podnapisov in kaksne extra posnetke gor?

lp
:: Member of Eror Team ::

... and Eror Team is gone...

bolša slika je ziher, kot pa filmi ki so na VHS ....
...pa če VHS 20-25x gledaš, 2-3x presnameš se kvaliteta občutno poslabša...tega pri DVD ni...

Ja, dobro...tehnicne razlike v kvaliteti.

Ampak kaj je takega, ki bi potrebovalo dodatno recenzijo?

lp

Nekateri ne beremo Oskarja in Vikenda ...:)

torej vam je všeč DVD sekcija? :D
on se ji zoperstavi.

Jaz se nisem pomolil nosu vanjo.

Ne vzemi tega osebno...me pac ne zanima. Vse kar me zanima o filmih izvem v Vikendu, ostalo pa imam za presenecenje... :))

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Colin McRae Rally 2 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
1527893 (6246) Klemenn
»

Opravičilo..