Forum » Izdelava spletišč » Email + Browse Forma
Email + Browse Forma
ManyMan ::
No tko...Sem naredil eno stran kjer bi rabil eno Formo ki bi morala vsebovati naseldnje zadevice...
Ime in Priimek
Naslov datoteke
Predmet
Text
Poišči ( s tem sem mislil da poišče na svojem PC en file in da mi pošlje na moj email) a je to možno naresti in me zanima če se kje da dobiti toturial kako naresti Email Formu
Ime in Priimek
Naslov datoteke
Predmet
Text
Poišči ( s tem sem mislil da poišče na svojem PC en file in da mi pošlje na moj email) a je to možno naresti in me zanima če se kje da dobiti toturial kako naresti Email Formu
BluPhenix ::
LAhko daš link do strani, da vidimo točno o čem s gre?
Drugače pa odvisno od hostinga, s kakšnim phpjem ali aspjem se da to narediti brez večjih problemov, pa še s čim drugim. Ampak pazi, če hočejo ljudje dajati stvari na strežnik ni isto, kot da pošiljajo tebi. Tako da dopiši v kolikor bodo stvari romale na tvoj mail. Zakaj nebi naredil, da se stvar preprosto prenese na strežnik?
Drugače pa odvisno od hostinga, s kakšnim phpjem ali aspjem se da to narediti brez večjih problemov, pa še s čim drugim. Ampak pazi, če hočejo ljudje dajati stvari na strežnik ni isto, kot da pošiljajo tebi. Tako da dopiši v kolikor bodo stvari romale na tvoj mail. Zakaj nebi naredil, da se stvar preprosto prenese na strežnik?
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
ManyMan ::
Mah sej to ni sploh pomembno če bo išči ali ne, to sem omenil če bo slučajno kdo znal kakko naj to naredim...Neki v tem stili bi jst rabil... Banka Slovenije ... pa če je to mozno v HTML naresti kot je kle razlozen stran na zaversnik.fmf.uni-lj.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ManyMan ()
Tody ::
To je navadna web forma za pošiljanje podatkov. Če hočeš samo html uporabljat potem zadevo lahko vseeno narediš klikni na tej tvoji strani obrazci in to je to. Za dodajanje doatotek boš rabil kak php za kak lepši prikaz emaila tudi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 273915 (3333) | edi123 |
» | PHP - nujno! - email formaOddelek: Izdelava spletišč | 2021 (1703) | DonMatejo |
» | Varnost v HTML formOddelek: Izdelava spletišč | 1515 (1393) | mare_ |
» | HTML vprašalnik preko e-pošteOddelek: Izdelava spletišč | 2256 (1933) | MihaFirst |
» | HTTP POSTOddelek: Programiranje | 1744 (1520) | kopernik |