» »

C++ (osnovno-stopenjske) naloge

C++ (osnovno-stopenjske) naloge

Lumix ::

Pisni del mi je šel (obkroževanje med ponujenimi odgovori), v samem programiranju sem pa "mrzel". Zato naprošam vse, ki vsaj malo obvladate in se vam da, da rešite vsaj kako izmed nalog s spodnjega linka. Eno izmed teh ali pa podobno nalogo bom namreč dobil na ustnem delu izpita. Sicer baje v najslabšem primeru glede na narejen pisni del izpita lahko dobim 6/6, vendar pa bi rad vsaj poizkusil za več. (Pisni del izpita sem namreč pisal 80%.)
Bom pa vsekakor s programiranjem poizkusil tudi sam.

Vnaprej se zahvaljujem vsem morebitnim pomagačem (in pomagačicam).

Link: Ustni del izpita - C++
  • spremenil: Lumix ()

BigWhale ::

Mogoce si zgresil smer izobrazevanja... Nevem, a wild guess...

V bistvu ne, ker sem sicer na smeri Telekomunikacije, računalništvo 1 (že opravljeno) in 2 sta pa pač "stranska" predmeta 1. letnika. (Sem v 2. letniku.)

drejc ::

Dobi kakšen e-book (amazon, p2p) z podobnim naslovom kot:

C for dummies
C in 48hours
C++ for dummies
C++ in a weekend

Poglavja o standard input/output. 5/6 strani branja max. Za desetko mogoče dve več. ;)
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse

Problem je, da imam čas do 7. julija, ko je zadnji dan tega obdobja ustnih izpitov. Naslednji rok bo sicer še enkrat septembra, vendar pa bom imel takrat opravka z drugimi predmeti.
Zato pa nucam rešitve teh nalog, da naštudiram reševanja tovrstnih tipov nalog. (Nekaj podobnega bom dobil na izpitu.)

Sicer pa zdele že čekiram profesorjevo skripto...

Zlikovec ::

Če se te naloge slučajno nanašajo na ARM lpc2138 razvojno okolje, moraš upoštevati API funkcije, ki ste jih dobili zraven. Te so namreć vezane na sistem in se v nekaterih stvareh razlikujejo od standardnih Cjevskih knjižnjic.
Ducati Monster, Ducati 750 SS FF, Yamaha XJ6,
Honda Hornet 600, Yamaha Fazer 800, R NineT

Alexius Heristalski ::

Lumix, na forumu študentov FE so na voljo rešitve primerov z ustnega: klik (odpri v IE, ker v FF in Operi verjetno ne bo delalo).
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Sem videl tiste rešitve. Problem pri njih je, da jih lahko preizkusiš samo, če imaš pri sebi Š-ARM. (Torej napravo.)

Nisem povsem ziher, a mislim, da sem prišel do rešitve problema. :)
V dodatku A v skripti so namreč navedene knjižnice, ki se uporabljajo pri uporabi Š-ARM-a ter zraven tiste, ki se uporabljajo v okolju Microsoft Visual C++. (Uporabljam slednjega in sicer verzijo 6.)

Tako sedaj z menjavo knjižnic počasi manjšam število napak, ki mi jih javlja prevajalnik. :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Maturutetni tečaj

Oddelek: Šola
153538 (3169) trancer01
»

Kako se učiti matematiko na višji ravni (strani: 1 2 )

6012209 (10687) lebdim
»

podatkovne baze pomoč

Oddelek: Programiranje
193045 (2598) kr?en
»

Matematika na maturi 2004

422790 (2085) s5cougar
»

Tema jutrišnje mature iz SLO