Forum » Zvok in slika » Grafična Ati radeon 9100 Series in TV-out problem!
Grafična Ati radeon 9100 Series in TV-out problem!
sonyboy ::
Zdravo!!!
Imam en velik problem z atijevo grafično kartico... Tv out ---> na Tv an prej sem za to uporabljal Tv tool, kateri mi je bil odličen program vendar podpira samo nvidio. Sedaj mam Ati Radeon 9100 in sem preko s-videa priklopil tv an vendar je problem, da so barve izredno čudne in ne vem kako naj nastavim, da bom lahko gledal filme (sedaj je na tv-ju kar tema)... Hvala za vsak odgovor!!! Aja ali mogoče ve kdo za kak podoben program kot je tv tool za Atijeve kartice? Hvala že v naprej in lp!
Imam en velik problem z atijevo grafično kartico... Tv out ---> na Tv an prej sem za to uporabljal Tv tool, kateri mi je bil odličen program vendar podpira samo nvidio. Sedaj mam Ati Radeon 9100 in sem preko s-videa priklopil tv an vendar je problem, da so barve izredno čudne in ne vem kako naj nastavim, da bom lahko gledal filme (sedaj je na tv-ju kar tema)... Hvala za vsak odgovor!!! Aja ali mogoče ve kdo za kak podoben program kot je tv tool za Atijeve kartice? Hvala že v naprej in lp!
SonyBoy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GE-FORCE 2 MX/MX 400 TV OUTOddelek: Zvok in slika | 1588 (1359) | podtalje |
» | ATI tv out programOddelek: Programska oprema | 1184 (980) | Pro2Type |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6215 (5120) | bbobst |
» | GeForce in TV-OutOddelek: Pomoč in nasveti | 1001 (941) | M&M |
» | gledanje DVDjev na TVju - PROBLEMI SEVEDAOddelek: Zvok in slika | 2141 (1839) | BlackHole |