» »

prenosnik acer 2423 - glasen ventilator

prenosnik acer 2423 - glasen ventilator

mainman ::

Sem lastnik acerja 2423. Vse deluje ok moti me le glasno hlajenje. Ko se hlajenje vklopi močno zatuli potem pa se stvar malo utiša samo še vedno je glasno. Moteče je pa tudi to, da se hlajenje vklaplja in izklaplja in to na vsakih par minut.

Zanima me ali je to normalno ali pa je napaka? Rabim mlenja predvsem od lastnikov Acerjev. Prenosnik je nov in star okrog 2 tedna.
  • spremenilo: mainman ()

Fizikalko ::

Uporabi program RMClock, zmanjšaj frekvenco procesorja (za pisarniško delo, filme), pa bo. Tako imam jaz, kljub temu, da imam Centrinota, ki naj bi kao sam zamnjševal oz. prilagajal frekvenco. Ampak jo še vedno non stop nekaj dviguje. Ko ne rabim moči, kliknem na RMClock in se lepo zmanjša npr. na 600 MHz in je tam fiksirana . za filme čez glavo, ali pa za kak Word. In prenosnik je potem neslišen, se ne greje.

mainman ::

To mi sicer reši probleme pri neintenzivni uporabi problemi pa so še vedno ko laufa stvar s polno paro. Imaš tudi ti Acerja? Je to pri vseh Acerjih tako? Imam še neka jajca od Gericoma(navadni pentium 4 1.6) pa je stvar skoraj neslišna.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

pregrevanje hp prenosnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7020535 (19604) Havq
»

Pregrevanje prenosnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
144926 (4720) fosil
»

Laptopu občasno pada frekvenca procesorja ... (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
575911 (4637) venetu
»

AMD ath64 prenosniki

Oddelek: Kaj kupiti
111306 (1095) VidKo
»

64-bit CPU

Oddelek: Strojna oprema
422222 (1514) stryk

Več podobnih tem