Forum » Programska oprema » Outlook Problem
Outlook Problem
LoZo ::
Pozdravljeni!
Uporabljam Outlook Express 6. Ko sem namestil novi bs player 2, mi noče več odpreti prilog (sponk) z video vsebino. Piše, da vrsta datoteke ni povezana z nobenim programom, kar pa ni res. Če video shranim na disk mi ga brez problema odpere bs player. Poskusil sem že z novo namestitvijo in odstranitvijo vrste datoteke v možnosti map, nebi pa rad spet šel nazaj na prejšno verzijo playerja.
Hvala!
Lp
Uporabljam Outlook Express 6. Ko sem namestil novi bs player 2, mi noče več odpreti prilog (sponk) z video vsebino. Piše, da vrsta datoteke ni povezana z nobenim programom, kar pa ni res. Če video shranim na disk mi ga brez problema odpere bs player. Poskusil sem že z novo namestitvijo in odstranitvijo vrste datoteke v možnosti map, nebi pa rad spet šel nazaj na prejšno verzijo playerja.
Hvala!
Lp
krop ::
Ja mam tud en problem in sicer k pošiljam več imen hkrati v bcc mi skoz pošilja dokler ne skenslam povezave.
Folk dobiva po 30 mailo istih hkrati
V glavnem jajca
Hvala
Za tvoje vprašanje pa ne vem odgovora
Kaj ne k odpreš pošto daš odpri in valda lahk določiš š čim boš odprl
Ajd
Folk dobiva po 30 mailo istih hkrati
V glavnem jajca
Hvala
Za tvoje vprašanje pa ne vem odgovora
Kaj ne k odpreš pošto daš odpri in valda lahk določiš š čim boš odprl
Ajd
Kovalchuk ::
Enak problem kot pri LoZo-tu se je pojavil pri meni. Recimo da vzamem za primer .avi priponko. BS Player mi jo ne odpre (oziroma napiše, da ni povezana z nobenim programom). Pa sem povezal .avi z Win Media Player, mi jo pa lepo odpre.
???
???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odpiranje MOV formataOddelek: Pomoč in nasveti | 3392 (3237) | Mendex |
» | Adobe premiere, movie maker,ipd. na visti ne deluje!bs player crknilOddelek: Pomoč in nasveti | 1780 (1719) | chiara |
» | zakaj bs player ne predvaja .aviOddelek: Programska oprema | 2951 (2711) | tinqa |
» | Zdruzevanje videaOddelek: Pomoč in nasveti | 1143 (1015) | Volk| |
» | združevanje videaOddelek: Zvok in slika | 2906 (2694) | podtalje |