Forum » Zvok in slika » Sparov IFun F410 player -> kako do amv. filmov?
Sparov IFun F410 player -> kako do amv. filmov?
omega_pet ::
Pozdrav.
Danes sem kupil mp4 player, pa mi ni jasno kako bi predvajal mp4 format, za katerega pise na skatli, da ga podpira. Ce konvertiram avi v mp4, ter ga dam v root mapo, mi (AMV mode) napise, no files, pod (music), pa isto... Navodila so na enem listu, ter z zelo svoh razlago. Kupil sem ga v sparu... Prosil bi, ce ima kdo izkusnje s playerji, da bi povedal, kako jih predvaja...
Za odgovor se ze v naprej zahvaljujem..
Danes sem kupil mp4 player, pa mi ni jasno kako bi predvajal mp4 format, za katerega pise na skatli, da ga podpira. Ce konvertiram avi v mp4, ter ga dam v root mapo, mi (AMV mode) napise, no files, pod (music), pa isto... Navodila so na enem listu, ter z zelo svoh razlago. Kupil sem ga v sparu... Prosil bi, ce ima kdo izkusnje s playerji, da bi povedal, kako jih predvaja...
Za odgovor se ze v naprej zahvaljujem..
- spremenilo: Stepni Volk ()
iFUN, za model nic ne pise, povezava je USB, Windows XP (SP2).
Izgleda do pikice enako kot iPod nano...
Izgleda do pikice enako kot iPod nano...
Stepni Volk ::
Glede na Sparov katalog bo verjetno pravi. Zadeva podpira le AMV video format.
Postopki konvertiranja -> to AMV
Postopki konvertiranja -> to AMV
neobjavljeno.blogspot.com
Aha... to bo to... pol pa hvala Stepni Volk , saj bi se verjetno se jutri mucil s mp4, kot cel dan danes...
sash ::
Tale zadeva niti pribižno ne zgleda dkot iPod Nano, razen da je bele farbe
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Rašo ::
jaz imam istega, me zanima kako se polni. zravn sem dubu tisto glavo do polnica za vštekat v vtičnico, v njo gre usb kabel in kabel not v mp4. lučka oz. zaslon mi stalno gori s e ne ugasne. na njem pise full speed in ready, vendar se pa nič ne napolni baterija. na tej glavi za vstekat v vtičnico pise "travel charger", a to pomen da se loh polni tud ko ga imam priključenega v comp, torej oboje (vtičnica ali comp), ker na zaslonu mi vedno isto piše.pa še to, ko poslušam mi zaslon oz. lcd stalno gori , nikol se ne ugasne , tm v setup nastimam 5 sec da naj bi goril ali pa dam disable, pa se vedno gori. a ma kdo kaksne izkusnje z njim? Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPod Touch nasvetiOddelek: Pomoč in nasveti | 2566 (1986) | leteci |
» | Kateri Mp3 player???Oddelek: Kaj kupiti | 4062 (3103) | zuzek |
» | dajati videje na IPodOddelek: Zvok in slika | 1328 (1142) | 5er--> |
» | Predvajalnik ipod ali kaj podobnegaOddelek: Kaj kupiti | 2290 (1786) | UNIVERZUM |
» | Majhen in tanek mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 2250 (1892) | lotar |