» »

GF2 Titanium

GF2 Titanium

Nutcracker ::

Baje GeForce 2 Titaniumi ne podpirajo DirectX 8. Kaj to pomeni v praksi?

Senitel ::

V praksi to pomeni, da ne podpirajo pixel shaderjev, vertex shaderjev, 3D tekstur in še parih malenkosti...

ChiefThunder ::

nekaterih tehnologij "prihodnosti", če se lahko tako izrazim.

BTW: a ker špil že podpira te novosti?
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

gorenc ::

kolikor vem nekaj tega podpira Soul Reaver 2

rc-car ::

V praksi to pomeni, da danes vecina spilov dela lepo, vendar, ko bojo zacel uporabljat novejse tehnologije v spilih bo tej kartici mal zmanjkovalo sape v primerjavi z GF3
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

Nutcracker ::

Če prav razumem se te kratice ne splača nabavit, saj se trenutno dobi ATI Radeon 7500 za isti denar. Slišal sem tudi, da naj bi spomladi naslednje leto prišel GF4, kar pomeni da bodo padle cene GF3:))

ChiefThunder ::

Tudi radeon 7500 ne podpira dx8. novosti, poleg tega je pa še drag. Če se ti fajn mudi z nakupom, je gf2 TI čist vredu, drugače pa počakaj, da cene padejo ali da kdo od tavelikih izda kakšno low cost varjanto, ki podpira dx8+. Lahko pa počakamo, da kakšen od ostalih proizvajacev izda grafikuljo na R200 (radeon 8500) naboru, ki naj bi bile znatno cenejše (upam)...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

rc-car ::

Trenutno je ta kartica v redu, ce te ne skrbi prihodnost.
Drugace pa lahko za malo vecji denar kupis najcenejsega GF3, ki nima kaj dosti vecjih zmogljivosti kot GF2 Ti, ampak v celoti podpira DirectX8..
Odvisno kaj hoces..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Še en nakup grafične

Oddelek: Kaj kupiti
161491 (1258) Grey
»

DirectX 9 bo v četrtek

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
192335 (2335) Aljo1
»