Forum » Zvok in slika » GF2 Titanium
GF2 Titanium
Senitel ::
V praksi to pomeni, da ne podpirajo pixel shaderjev, vertex shaderjev, 3D tekstur in še parih malenkosti...
ChiefThunder ::
nekaterih tehnologij "prihodnosti", če se lahko tako izrazim.
BTW: a ker špil že podpira te novosti?
BTW: a ker špil že podpira te novosti?
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
rc-car ::
V praksi to pomeni, da danes vecina spilov dela lepo, vendar, ko bojo zacel uporabljat novejse tehnologije v spilih bo tej kartici mal zmanjkovalo sape v primerjavi z GF3
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Nutcracker ::
Če prav razumem se te kratice ne splača nabavit, saj se trenutno dobi ATI Radeon 7500 za isti denar. Slišal sem tudi, da naj bi spomladi naslednje leto prišel GF4, kar pomeni da bodo padle cene GF3
ChiefThunder ::
Tudi radeon 7500 ne podpira dx8. novosti, poleg tega je pa še drag. Če se ti fajn mudi z nakupom, je gf2 TI čist vredu, drugače pa počakaj, da cene padejo ali da kdo od tavelikih izda kakšno low cost varjanto, ki podpira dx8+. Lahko pa počakamo, da kakšen od ostalih proizvajacev izda grafikuljo na R200 (radeon 8500) naboru, ki naj bi bile znatno cenejše (upam)...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
rc-car ::
Trenutno je ta kartica v redu, ce te ne skrbi prihodnost.
Drugace pa lahko za malo vecji denar kupis najcenejsega GF3, ki nima kaj dosti vecjih zmogljivosti kot GF2 Ti, ampak v celoti podpira DirectX8..
Odvisno kaj hoces..
Drugace pa lahko za malo vecji denar kupis najcenejsega GF3, ki nima kaj dosti vecjih zmogljivosti kot GF2 Ti, ampak v celoti podpira DirectX8..
Odvisno kaj hoces..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Še en nakup grafičneOddelek: Kaj kupiti | 1491 (1258) | Grey |
» | DirectX 9 bo v četrtekOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2335 (2335) | Aljo1 |
» | Katero grafično naj kupimOddelek: Kaj kupiti | 1529 (1145) | giuseppe |
» | GF 4 MX (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6171 (5126) | TheJack |
» | Pixel Sharder 1.4 demotiOddelek: Zvok in slika | 1271 (1124) | luni |