Forum » Izdelava spletišč » phpbb
phpbb
SRV ::
Lep pozdrav.
Zanima me zakaj mi na forumu narobe prikaže čje, žje, šje, ... . Forum je verzija 2.0.21, updatan iz 2.0.20.
Pa še tole. Inštaliru sm slovenski jezik, in ga v administration panelu izbral in submital, vedar se ne spremeni jezik na forumu.
link do foruma klik
Hvala za odgovore.
Zanima me zakaj mi na forumu narobe prikaže čje, žje, šje, ... . Forum je verzija 2.0.21, updatan iz 2.0.20.
Pa še tole. Inštaliru sm slovenski jezik, in ga v administration panelu izbral in submital, vedar se ne spremeni jezik na forumu.
link do foruma klik
Hvala za odgovore.
- zaklenil: Tody ()
Tody ::
uh... meni dela slovenščina kar pomeni da si moreš ti v lastnem profilu spremenit jezik na slo.Odjavi se od foruma pa boš videl da dela.
SRV ::
Uf lol mal sm spregledu sm mislu da tale opcija "Prekrij uporabnikovo nastavitev
Zamenjava uporabnikove nastavitve s privzeto" velja tud za jezik , velja pa samo za teme.
Hvla :)
Zamenjava uporabnikove nastavitve s privzeto" velja tud za jezik , velja pa samo za teme.
Hvla :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | google.si - ne dela?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1041 (639) | feryz |
» | MIUI v slovenskem jeziku (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 37264 (20316) | BOCo. |
» | Carminat navigacija / Renault lagunaOddelek: Pomoč in nasveti | 10959 (4184) | SimplTech |
» | Pristnost Win8Oddelek: Operacijski sistemi | 875 (622) | ender |
» | Varnost v HTML formOddelek: Izdelava spletišč | 1529 (1407) | mare_ |