Forum » Pomoč in nasveti » Sony Cybershot firmware upgrade in dežela vzhajajočega sonca
Sony Cybershot firmware upgrade in dežela vzhajajočega sonca
zcetrt ::
Lp.
Znanec je kot darilo iz Japonske prejel digitalni fotoaparat Sony, ki je super, a ima rahel problem. Vsi meniji in opcije so v japonščini. Na netu sem poiskal strukturo menijev in se dokopal do domnevnega dela, kjer je možna izbira jezika, a je v tem podmeniju že generalno ena opcija manj (ne me vprašat katera), tam kjer naj bi bil pa jezik, sta pa le dve opciji, obe takšni, da mi ne pomagata kaj dosti.
Ali bi se dalo problem rešiti z novim firmwarom, ali bi zadeva potem še dodatno kaj štrajkala? Ima kdo kaj izkušenj? Domnevam, da je ta problem posledica namenske cenovne politike podjetja, mar ne?
Hvala za odgovore.
Znanec je kot darilo iz Japonske prejel digitalni fotoaparat Sony, ki je super, a ima rahel problem. Vsi meniji in opcije so v japonščini. Na netu sem poiskal strukturo menijev in se dokopal do domnevnega dela, kjer je možna izbira jezika, a je v tem podmeniju že generalno ena opcija manj (ne me vprašat katera), tam kjer naj bi bil pa jezik, sta pa le dve opciji, obe takšni, da mi ne pomagata kaj dosti.
Ali bi se dalo problem rešiti z novim firmwarom, ali bi zadeva potem še dodatno kaj štrajkala? Ima kdo kaj izkušenj? Domnevam, da je ta problem posledica namenske cenovne politike podjetja, mar ne?
Hvala za odgovore.
4.
- spremenil: zcetrt ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje se kaj učite online?Oddelek: Programiranje | 6353 (4266) | scipascapa |
» | Kako iskati službi v tujiniOddelek: Loža | 2215 (1673) | Vazelin |
» | Gostovanje doma ali nakup?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1318 (912) | spl_c |
» | Izdelava spletne strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 3165 (2491) | guest #44 |
» | parametriOddelek: Programiranje | 814 (750) | darkolord |