» »

Kašna konkretna knjiga o motoroznanstvu???

Kašna konkretna knjiga o motoroznanstvu???

Klemzz ::

zanimam me če kdo pozna kako dobro knigo o motoroznanstvu, pa slovenska nej bo če se le da, loh je pa tut o angleščini :D
hvala

Azrael ::

Trenutno se spomnim o motoroznanstvu samo te: Avtomobil, ki jo je spisal prof. ing. Albert Struna in je izšla 1951 pri založbi Ljudska tehnika. Opisano je delovanje in popravila otto in diesel motorjev, vendar jasno o elektroniki ni nič. Nekaj o motoroznanstvu je tudi v skriptah za izpit voditelja čolnov, vendar premalo za začetnika.

Drugače ti priporočam obisk bukvarn, antikvariatov in strokovnih knjižnic. Mogoče najdeš knjigo povsem po svojem okusu, ne pozabi pa pokukati tudi v učbenike in skripte, nekater so prav kvalitetne.
Nekoč je bil Slo-tech.

IceIceBaby ::

Za knjige ne vem, imaš pa na netu tega ogromno. Začneš lahko pri www.howstuffworks.com potem pa slediš linke, ki jih tam dobiš ali googlaš posamezne teme, ki te zanimajo.

krneki0001 ::

Kaj te pa zanima, jst že kar nekaj let sam šraufam avtomobile in mislim, da imam nekaj pojma o tem.

Klemzz ::

ja en prjatu ma projekt u 4. letnku da bo rastauriru VW 1300, pa mu bomo trije pomagal, sej neki pojmam mamo, sam premal :8) zato se pa jst zanimam za gradivo :D

Jackal ::

Morda ti bo tole pomagalo - Klik

Dobro bi se bilo pozanimat tudi za staro izdajo. Mislim, da je bil naslov "Kako deluje motorno vozilo". Je notri opis precej stvari - obravnava pa predvsem fičkote in hrošče.

krneki0001 ::

Za hrošče pojdite prvo do kakega mehanika, ki se s tem ukvarja - v ljubljani je vsaj en, ki mu je to hobi. Proste, če lahko pomagate zastonj par dni ali več, ker vas to zanima in pomoje da ne bo problemov. Pa vmes sprašujte za kake trike in zanimive zadeve in se boste kej naučil.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Garancija/stvarna napaka pri avtu

Oddelek: Na cesti
424489 (1671) Benny123
»

Ali me AMZS nategnil?

Oddelek: Na cesti
244332 (2664) tony1
»

Izpit za voditelja čolna (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12630856 (17319) Invictus
»

Kako do izpita za voditelja čolna?

Oddelek: Loža
177758 (7454) projektor
»

Mnenja glede menjave avta

Oddelek: Loža
454891 (4107) oldguy

Več podobnih tem