Forum » Šola » Snov 3. letnika Nemščina TJ2 splošna gimnazija
Snov 3. letnika Nemščina TJ2 splošna gimnazija
cholt45 ::
Živijo!
Zanima me katera snov se jemlje pri Nemščini kot drugemu tujemu jeziku v 3. letniku splošne gimnazije. Kar nekaj časa iščem učni načrt, vendar ga ne morem najti, zato vas prosim, če mi lahko napišete glavne naslove-teme snovi.
Lp Cholt45
Zanima me katera snov se jemlje pri Nemščini kot drugemu tujemu jeziku v 3. letniku splošne gimnazije. Kar nekaj časa iščem učni načrt, vendar ga ne morem najti, zato vas prosim, če mi lahko napišete glavne naslove-teme snovi.
Lp Cholt45
steev ::
Tole sem najdu, Res da ni točno določeno po letnikih, nekaj je pa vseno. A mas knjigo za nemščino (Themen neu 2 pomoje), pa tm notr preglej.
:|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: steev ()
Tole sem tudi jaz našel. Se mi močno zdi, da je snov razdeljena med Themen neu 2 in Themen neu 3 in me zanima točno katera je.
Sicer je pa stran ministrstva po obnovi katastrofalna. Vsebine stare 9 mesecev(učni načrti), ki so na stari strani obstajale, na novi strani ni, eno sranje od razpisov starih 2 leti pa maš za devet strani. Praktičen prikaz varčevalnih ukrepov.
Sicer je pa stran ministrstva po obnovi katastrofalna. Vsebine stare 9 mesecev(učni načrti), ki so na stari strani obstajale, na novi strani ni, eno sranje od razpisov starih 2 leti pa maš za devet strani. Praktičen prikaz varčevalnih ukrepov.
mare_ ::
Če na hitro pogledam, kaj smo letos jemali - nemškogovoreče države, Genitiv, Vervandte (sorodniki), Ordinalzahlen, datume, Futur, pridevnike (oz. deklinacijo pridevnikov), oblačila/opisi oseb, Berufe (poklici), delo, Präteritum (preteklik), Konjuktiv II (pogojnik), šole oz. šolski sistem, pisma, življenjepis; als, wenn, deshalb, obwohl itd; mediji, verbe mit festen präpositionen ter straßenkünstler ... Tole bi na približno in rahlo zmedeno bilo to:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mare_ ()
A mi lahko pove malo bolj točno katera snov je. Bi prosi, če si nekdo vzame čas pa prepiše teme iz zvezka.
hamax ::
evo lihh se ucim za popravca dojco.
konjuktiv II, passiv, finalsãtze, infinitiv(mit/ohne zu), futur, dvojni vezniki. mislm da je to vse od slovnice. no vsaj upam.
pol mas pa iz themen neu: was ist ihr problem pa do poliike.(od L3 do L8 v thenen neu 2)
edit:takle mamo na subi.
konjuktiv II, passiv, finalsãtze, infinitiv(mit/ohne zu), futur, dvojni vezniki. mislm da je to vse od slovnice. no vsaj upam.
pol mas pa iz themen neu: was ist ihr problem pa do poliike.(od L3 do L8 v thenen neu 2)
edit:takle mamo na subi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hamax ()
Steinkauz ::
Opa ham se uči
Ja s tem da smo mi velik več vzel k celotna šuba, tko da...
Pr infinitiv maš še statt....zu pa ohne....zu, drugače si pa še kr dobro opisu
Ja s tem da smo mi velik več vzel k celotna šuba, tko da...
Pr infinitiv maš še statt....zu pa ohne....zu, drugače si pa še kr dobro opisu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naloga - limiteOddelek: Šola | 1967 (1563) | Janac |
» | Evolucija na škofijski gimnaziji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11227 (8678) | alexa-lol |
» | Matura iz računalništvaOddelek: Šola | 1680 (1449) | Jebiveter |
» | Profesori krešijo pravila? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6964 (6106) | [BISI] |