» »

TT DRAGON ORB 3 7000/BAKER

TT DRAGON ORB 3 7000/BAKER

tejo ::

Zanima pa me samo to, če ta ventilator dela kakšne probleme pri namestitvi na plato Abit KT7-Raid?

Saj veste, da so pri tej plati malce nerodno postavljeni kondenzatorji!

msmiha ::

Če jih dela Crom Orb (kar jih se mi zdi) potem ima tudi tahladilnik take probleme, ker je skoraj iste velikosti kot pa Crom Orb.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

AtaStrumf ::

TT Copper Orb je na mojo ABIT-ko KT7A pasal čist lepo, bolje kot Chrome Orb, ki so mi ga že v štacuni pobrusili da je pasal gor. Mislim da je TT po Chrome Orbu začel delat manše Orbe. Skratka garantiram samo za Copper Orb, za dragona pe ne, čeprav mislim da gre za isto sranje, samo da ima Dragon Orb, dva ventilatorja. Pa še to jaz ne bom kupil nobenega Orba več, ker so preglasni in preslabo učinkoviti. Raje kupi TT Volcano II ali 6CU (ne plus hrup je res grozen), še najboljši pa je Spire pazi to: 5E053B1H3R FOR AMD. Je čist iz bakra in je precej tih in hladi bolje kot katerikoli Volcano (vem iz lastnih izkušenj) in pomoje tudi Orb-ov (tudi sem imel 2 primerka; Chrome in Copper).

Aja pa še to cena za Spire-ja je cca 5k SIT, velikost pa precej majhna tako da ti bo sigurno pasal, dobiš pa ga v PCX-u, pa najbrš še kje.

Ogledaš pa si ga lahko tule. Čeprav tiste cifre niso čist iste ti garantiram da izgleda natanko tako. Mogoče je ta mal manjši ker je namenjen za posebne tanke serverje, samo na pogled je čist isti.

Zgodovina sprememb…

BC3 ::

kok pa je velk chrome orb?
men sta pasala super orb pa volcano 2 čist lepo. sta pa oba glasna k pizda!
-:| athlon x2 5000->phenom fx-5000@3G, vapor-x 4890, aeneon xtune |:-

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MENJAVA ventilatorja na Thunderbirdu;

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
7989 (877) Malecky
»

Kateri hladilnik

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
231411 (1076) element