Forum » Hlajenje in modifikacije » Vodni bloki iz bakra (slika)
Vodni bloki iz bakra (slika)
H20blok ::
Izdelam vam lahko blok iz bakra s pritrdilnim mehanizmom za 6000 Sit.
Pritrdilni mehanizem je iz pleksi stekla.
Blok bo cisto preprost, vendar ucinkovit. Mere 5x5x1.5 cm (velikost procesorja oz. socketa)
Blok 100% ne bo puscal, ker so vse stvari zacinjene pri 300-400 stopinjah celzija.
Jaz sem ga naredil sebi in temperatura procesorja AMD XP 1600+ je padla iz 48-51 stopinj(ventilator) na 34-35 stopinj , vse to seveda pri 100 % obremenitvi procesorja.
Ce koga morda zanima naj pac pove.(napise na mail)
Mail: Jernej.Iskra1@guest.arnes.si
Pritrdilni mehanizem je iz pleksi stekla.
Blok bo cisto preprost, vendar ucinkovit. Mere 5x5x1.5 cm (velikost procesorja oz. socketa)
Blok 100% ne bo puscal, ker so vse stvari zacinjene pri 300-400 stopinjah celzija.
Jaz sem ga naredil sebi in temperatura procesorja AMD XP 1600+ je padla iz 48-51 stopinj(ventilator) na 34-35 stopinj , vse to seveda pri 100 % obremenitvi procesorja.
Ce koga morda zanima naj pac pove.(napise na mail)
Mail: Jernej.Iskra1@guest.arnes.si
H20 hlajenje
- spremenil: H20blok ()
VASkO ::
ce ga narocim, kako dolgo ga bom pa cakal? pa se nekaj, kaksne prikljucke za cevi montiras? bi mi pasalo, ce cim vecje gor das, npr 1/2" premer, 8mm so premajhni, ker imam radiator in pumpo s 1/2" prikljuckom, upam, da se to da izbrati!!!
narocim 2, pa prosim cimprej
naslov dobis na mail...
narocim 2, pa prosim cimprej
naslov dobis na mail...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: VASkO ()
OZZY ::
A bi lahko kaka slika padla in pa kok so priključki za vodo. Kako pa notranjost zgleda. A so kanali ali je kako drugače (a je mogoče jedro izdolbeno,..).
Pa seveda mere bloka.
Pa seveda mere bloka.
Go with the flow.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OZZY ()
VASkO ::
prikljucke mi je naredil po zelji in sicer 12mm notranji premer, nortranjost pa pravi, da je kaca, samo ne mores pogledat, ker je zalotan skupaj - hladi pa kot hudic - TB 1ghz na 1.4 pri 1.8V max temperatura 34°C pa imam dva 12cm venta na radiatorju na 5V
H20blok ::
Za vse podrobnejše informacije sem na voljo na mailu: Jernej.Iskra1@guest.arnes.si
Hvala.
Hvala.
H20 hlajenje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [LINUX] Pošiljanje mailaOddelek: Operacijski sistemi | 2065 (1942) | 'FireSTORM' |
» | ali koga zanimaOddelek: Igre | 1066 (732) | goku :) |
» | Divx - problem ogleda na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 987 (874) | mkovac10 |
» | KATERA JA NAJBOLJŠA TV KARTICA !?Oddelek: Zvok in slika | 1857 (1455) | Boky |
» | E-mail-kater imate?Oddelek: Loža | 1970 (1720) | ahac |