Forum » Hlajenje in modifikacije » SB Live mode NUJNO
SB Live mode NUJNO
rap3r ::
V tem članku:Tukaj, je lepo opisano kako nares da spreminjaš glasnost prek dveh gumbov! Mene pa zanima če bi mel te gumbe v IC elektronika, in ali morajo te gumbi biti takšni, da ko ga prtisneš skoč spet v isto pozicijo, s fedrom! In kako nej prodajalcu rečem kakšne hočm! Plis pomoč!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
- spremenil: rap3r ()
TESKAn ::
Rabiš tipke - knofe, ki sami skačejo nazaj:).
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
OK tanx!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Ja ok tipkala sm dobu! Zdej bi vaju pa še neki prosu! Sm use zvezu! Za dol mi dela, gor pa noče it, sm mislu da tadrug gumb nedela pa sm ga za dol zvezu, pa dela! Pa sm milsu da za gor gumb nima tokokroga, pa ga ma, ker če oba naenkrat prtisnem, pol rata mute! V čem pol fora? Help!
Sam še neki! Ce dobr pogledate to slikco , se da vidt, da so na tem koncu pr usaki barvi žice, po dva kablčka, jz mam sam po enga, je lahk tel problem?
danielka84 ::
ne, to je samo za oni beli connector, ker imajo nakatere zvočne kartice drugačen priklop...
ni-da-ni
Sam poglej pr tačrnmu konektorju so dvojni kabli! Mi lahk mogoče svetuješ zakaj mi gor nedela?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia C5-00 slepo kopiranje kontaktov na SD karticoOddelek: Mobilne tehnologije | 1969 (1756) | zm67 |
» | Linki na uvodnem slidu ne delajoOddelek: Izdelava spletišč | 738 (578) | Dr.S |
» | Android 2.3 teče na iPhonu 3GOddelek: Novice / Android | 8330 (6494) | Gregor P |
» | slika na html... kako onemogočiti shraniti sliko...Oddelek: Omrežja in internet | 1188 (943) | BigWhale |
» | Volt mod -> modifikacija R8500Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1640 (1240) | morphling1 |