Forum » Omrežja in internet » router asus ne sprejme moje IP številke
router asus ne sprejme moje IP številke
amper ::
Pozdravljeni
Preklopil sem internet na T2 in vzel statični IP. Potem sem kupil router asus WL-500g Premium. tu pa nastane problem. V IP številki immam vrednost 255, kar pa zgleda da je ta router ne prebavi.
A mogoče obstaja kakšna fora da bo to delovalo.
Lp
Preklopil sem internet na T2 in vzel statični IP. Potem sem kupil router asus WL-500g Premium. tu pa nastane problem. V IP številki immam vrednost 255, kar pa zgleda da je ta router ne prebavi.
A mogoče obstaja kakšna fora da bo to delovalo.
Lp
Delaj dobro in pusti vrabčkom čivkati !!!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
berta ::
Ja gor dej kakšen drug Firmware ki ni original od ASUSa. Recimo Olegov je zakon Najdš ga pa na http://oleg.wl500g.info/1.9.2.7-7e/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: berta ()
SeTAr ::
Lahko tudi v brskalniku izklopiš javascript in nastaviš, router bp podpira tudi t-2 jeve ipje samo tisti, ki so programirali ta web interface so bili malo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SeTAr ()
OmegaBlue ::
Čakaj malo v svojem IP naslovu imaš 255? Kje?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
b ::
84.255.192.0/18 je T2. S tistim 255 ni cisto nic narobe, je pa to kolkor vem znan bug pri teh asusih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: b ()
OmegaBlue ::
Vredi potem :) Nevermind me.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 83224 (14985) | brez-imenko |
» | T-2 IPTV na računalniku - pomočOddelek: Omrežja in internet | 15175 (5117) | DennisDee |
» | Povezati router na javno dostopno točko - kako?Oddelek: Omrežja in internet | 2931 (2618) | BigMan |
» | Vprašanje o routerju (s skico)Oddelek: Kaj kupiti | 1925 (1694) | Veron |
» | Asus WL-500gP OpenWRT konfiguracijaOddelek: Omrežja in internet | 3831 (2749) | Bakunin |