Forum » Programska oprema » A komu laufa MPLAB pod wineom na Gentoo-64 bit ?
A komu laufa MPLAB pod wineom na Gentoo-64 bit ?
Brane2 ::
Nekaj časa nazaj mi je ratalo na Gentooja inštalirat Xilinxov Webpack, namenjen Red Hatu, sedaj pa bi si rad gor namontoral še Microchipov MPLAB.
Težava je v tem, da starejše (16-bitne) verzije, ki jih lahko instaliram, škripnejo med delom, novejših pa ne morem inštalirat.
Najprej je škripnil inštaler, ki je hotu met IE6, ko pa sem to sfejkal z vpisi v registry, se mi pa stvar ni hotla zaštartat. Debug mode je odkril, da ji nekaj niso všeč fonti, ki so bili na razpolago. Ko sem skopiral original fonte, se je pa ustavilo drugje.
Zadnja versija, ki jo sploh uspem zaštartat, je 5.40. Vse iz serije 6.x lahko inštaliram, ne morem pa štartat (unhandled exception etc), serije 7.x ap sploh inštalirat ne morem- inštaler se zaglupi nekje na polovici (err:ole:marshal_object couldn't get IPSFactory buffer for interface xyz)
Je komu ratalo ?
Težava je v tem, da starejše (16-bitne) verzije, ki jih lahko instaliram, škripnejo med delom, novejših pa ne morem inštalirat.
Najprej je škripnil inštaler, ki je hotu met IE6, ko pa sem to sfejkal z vpisi v registry, se mi pa stvar ni hotla zaštartat. Debug mode je odkril, da ji nekaj niso všeč fonti, ki so bili na razpolago. Ko sem skopiral original fonte, se je pa ustavilo drugje.
Zadnja versija, ki jo sploh uspem zaštartat, je 5.40. Vse iz serije 6.x lahko inštaliram, ne morem pa štartat (unhandled exception etc), serije 7.x ap sploh inštalirat ne morem- inštaler se zaglupi nekje na polovici (err:ole:marshal_object couldn't get IPSFactory buffer for interface xyz)
Je komu ratalo ?
On the journey of life, I chose the psycho path.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Driverji za grafično in w7Oddelek: Programska oprema | 937 (788) | i386 |
» | Tiskalnik tiska črki š in ž čez druge črke!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1764 (1488) | jan01 |
» | Medal of honor airborne MULTIPLAYEROddelek: Konzole | 1189 (1167) | Virsus |
» | kater Linux ruter/firewall izbrat ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4332 (3278) | sverde21 |
» | CCS PIC C Compiler deluje na LinuxuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1326 (1247) | Brane2 |