Forum » Loža » Halooo moderatorjiiii, zbudite seee
Halooo moderatorjiiii, zbudite seee
Oxford ::
Ne vem, če sem slučajno edini, ki je opazil, da so pričeli nekateri novinci na slo-techu uporabljati temo Slo-tech. Com/script/forum/izpisitemo. Php? Threadid=222980&mesto=3599 kdor išče ta spet najde 10 mio za ircanje.
Spomnim se, da je bigwhale takoj pobrisal nekaj mojih postov in postov od drevil-a, ker sva si pričela preveč 'na kratko dopisovati'. pa so bili posti daleč od nivoja, ki se pojavlja na v zgornji temi.
Če ne morete 'sfolgati' poplavo postov, da bi zbrisali smeti, potem zaklenite temo!
Spomnim se, da je bigwhale takoj pobrisal nekaj mojih postov in postov od drevil-a, ker sva si pričela preveč 'na kratko dopisovati'. pa so bili posti daleč od nivoja, ki se pojavlja na v zgornji temi.
Če ne morete 'sfolgati' poplavo postov, da bi zbrisali smeti, potem zaklenite temo!
- polepsalo: Stepni Volk ()
Looney ::
To ne bo uspešno... ima pa ta forum zadnji teden ogromno napak... npr. slo-tech oddelek kar ignorirajo!!!
(mogoče tudi sami iščejo milijone)
(mogoče tudi sami iščejo milijone)
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
Looney ::
Misliš reči "večino postov zadnjih 73-ih strani"!!!
Mogoče zato ni več statistike kdo je na forumu... očitno jih je preveč!
Mogoče zato ni več statistike kdo je na forumu... očitno jih je preveč!
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
whatever ::
IMO Slo-techu bolj koristi, da pusti temo tako kakršna je, četudi se ne sklada povsem z običajno politiko foruma. Včasih je treba bit pač pragmatičen. Lahko si pa tudi zamislite, da gre za še eno temo tipa "Nakladalnica" in bo mir.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Oxford ::
IMO Slo-techu bolj koristi, da pusti temo tako kakršna je, četudi se ne sklada povsem z običajno politiko foruma. Včasih je treba bit pač pragmatičen.
Že, že, toda potem naj moderatorji ne bodo pristranski in brišejo poste v t.i. 'resnih temah' tudi tedaj ko ni treba.
Že, že, toda potem naj moderatorji ne bodo pristranski in brišejo poste v t.i. 'resnih temah' tudi tedaj ko ni treba.
Nejc Pintar ::
Na začetku so verjetno mislili da bodo lahko obvladali temo. Če pa je vsakih par sekund nov post pa ne vem kdo bo to moderiral.
Lahko je biti prvi, če si edini!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Good persona vs Bad persona :)Oddelek: Slo-Tech | 1838 (993) | draciel |
⊘ | Statut: odstranite Klemna22Oddelek: Slo-Tech | 1708 (1172) | kuglvinkl |
⊘ | Pritožbe 2 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Slo-Tech | 52308 (23975) | OwcA |
» | Izgled prvega S-T-jaOddelek: Slo-Tech | 2076 (1128) | Jebiveter |