Forum » Pomoč in nasveti » Težava pri snemanju glasbe!
Težava pri snemanju glasbe!
cobram ::
Imam težavo pri snemanju glasbe, za katero ne vem več ali je sploh programska ali že strojna.
No v glavnem, če odprem katerikoli program za snemanje Cool edit, cubase in celo windows snemalnik zvokov in začnem snemat prvo linijo je okej, ko pa si v ozadju nekaj predvajam in snemam drugo linijo mi to prvo posname. Ni problem v mikrofonu, saj ne more slišat prve linije, ki se mi itak predvaja na slušalkah.
enako je z win snemalnikom. Če odprem npr. media player in snemalnik zvokov, mi izredno čisto, lepo,..., posname poleg mikrofona še tisto, kar se predvaja na media playerju. in vse to brez šumov...
sem popolnoma zbegan, že v naprej hvala za pomoč
No v glavnem, če odprem katerikoli program za snemanje Cool edit, cubase in celo windows snemalnik zvokov in začnem snemat prvo linijo je okej, ko pa si v ozadju nekaj predvajam in snemam drugo linijo mi to prvo posname. Ni problem v mikrofonu, saj ne more slišat prve linije, ki se mi itak predvaja na slušalkah.
enako je z win snemalnikom. Če odprem npr. media player in snemalnik zvokov, mi izredno čisto, lepo,..., posname poleg mikrofona še tisto, kar se predvaja na media playerju. in vse to brez šumov...
sem popolnoma zbegan, že v naprej hvala za pomoč
nokia6310 ::
Poglej če nimaš slučajno na what you here opciji to je v nastavitvah glasnosti za snemanje ali na stereo mix odvisno kakšno zvočno kartico imaš.
Če imaš to obkljukano preklopi na mikrofon pa bo problem izginil.
Čisto pa se ti zato posname, ker zajema vse zvoke ki prihajajo iz zvočne kartice direktno in ne preko mikrofona.
Če imaš to obkljukano preklopi na mikrofon pa bo problem izginil.
Čisto pa se ti zato posname, ker zajema vse zvoke ki prihajajo iz zvočne kartice direktno in ne preko mikrofona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri digitalni diktafon predlagate?Oddelek: Kaj kupiti | 3582 (2819) | metodika |
» | Kateri programOddelek: Pomoč in nasveti | 1276 (1153) | Goran's Blog |
» | obstaja program za zajem zvoka?Oddelek: Zvok in slika | 1093 (918) | dzinks63 |
» | Snemanje vokala?Oddelek: Zvok in slika | 5356 (5068) | zcetrt |
» | z audio kasete na racunalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2634 (2485) | kisser |