Forum » Pomoč in nasveti » Bad ass virus/worm/spyware
Bad ass virus/worm/spyware
xabre ::
No včeraj fasal tole zadevščino, nod32 sploh ne mrdne, bitdefender ga najde, pa ne zna zbrisat, ene 5 antispy programov najde zadevo, zbriše, čez 5 min je spet nazaj .
O čem govorim?
Link1
Link2
Link3
Če se komu da zezat s tem ali je imel podoben problem, naj kar pove. Meni se ne da več, k sreči je stvar "samo" zelo nadležna in ne preveč škodljiva.
O čem govorim?
Link1
Link2
Link3
Če se komu da zezat s tem ali je imel podoben problem, naj kar pove. Meni se ne da več, k sreči je stvar "samo" zelo nadležna in ne preveč škodljiva.
;-) ::
amm do česa so tile linki do tega virusa???
pol opozori da nebi vsi klikali na to al pa povej kaj se skriva za linki.
pol opozori da nebi vsi klikali na to al pa povej kaj se skriva za linki.
tnX sm pogledal
"Meni se ne da več, k sreči je stvar "samo" zelo nadležna in ne preveč škodljiva."
aja če nimaš gumbeka za izklopit v winsih se ti ne zdi škodljivo, no mogoče res ne, saj je še ena opcija (gumb na ohišju). Torej to še razumem.
Sam ne razumem pa da lahk delaš brez opcije RUN/ZAŽENI v meniju start-To Mi Pa Res Ni Nič Jasno!
najlažja rešitev je....Formatiranje.
"Meni se ne da več, k sreči je stvar "samo" zelo nadležna in ne preveč škodljiva."
aja če nimaš gumbeka za izklopit v winsih se ti ne zdi škodljivo, no mogoče res ne, saj je še ena opcija (gumb na ohišju). Torej to še razumem.
Sam ne razumem pa da lahk delaš brez opcije RUN/ZAŽENI v meniju start-To Mi Pa Res Ni Nič Jasno!
najlažja rešitev je....Formatiranje.
Microsoft ::
LOL, kaj ne vidis, kam gre link al kaj?! Sej ce das mis gor, ti napise. Ali pa brat ne znas?
Sicer pa, poskusi se Defender. Program posodobis z najnovejsimi definicijami, restart v Safe Mode in tam potem pozenes zadevo.
by Miha
Sicer pa, poskusi se Defender. Program posodobis z najnovejsimi definicijami, restart v Safe Mode in tam potem pozenes zadevo.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
Še sreča da mamo Microsoft-a u lajfu k je tak pametn da mu škodi (tk en k drug).
Obnovitev sistema mogoče???
Obnovitev sistema mogoče???
No za ugasnit dela normalno, taskmanager pa run pa samo občasno
defenderja pa ne morem sprobat, ker imam varnostno kopijo xp-jev
Obnovitev sistema tut ne dela. Pravi, da ni mogoče obnoviti. Kar trdovratna zadeva.
defenderja pa ne morem sprobat, ker imam varnostno kopijo xp-jev
Obnovitev sistema tut ne dela. Pravi, da ni mogoče obnoviti. Kar trdovratna zadeva.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: xabre ()
Zaenkrat bom pustil tako kot je, pa če bo kakšen fix ven prišel, da spucam zadevo.
Ali pa si bo treba enkrat čas vzet pa sformatirat
Ali pa si bo treba enkrat čas vzet pa sformatirat
ahm, pa registry booster tut. Saj pravim, nadlogo odstranijo za 5 minut, pa je nazaj. Samo da se povežem na net
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj folk prodajaOddelek: Strojna oprema | 2287 (1035) | LittleDevil |
» | LinkiOddelek: Slo-Tech | 1053 (970) | Vesoljc |