Forum » Elektrotehnika in elektronika » zakodirani kanali
zakodirani kanali
jonynho ::
mene zanima če se kje da dobiti koda za zakodirane kanale
prosim če lahko kdo pomaga ker večino kanalov ki mi jih najde so zaklenjeni
prosim če lahko kdo pomaga ker večino kanalov ki mi jih najde so zaklenjeni
- zaklenil: Azrael ()
jonynho ::
aja oprostite
za satelitske kanale me zanima te kanale ki mi najde na satelitu astra 19.2 je večina zakodiranih in me malo zanima če se da kje dobiti kakša koda za posamezne kanale dosti kanalov pa je kje so samo neke prodajne reklame ni pa nobenega kanal kje bi bili kaki filmi hehe prosim za informacije
za satelitske kanale me zanima te kanale ki mi najde na satelitu astra 19.2 je večina zakodiranih in me malo zanima če se da kje dobiti kakša koda za posamezne kanale dosti kanalov pa je kje so samo neke prodajne reklame ni pa nobenega kanal kje bi bili kaki filmi hehe prosim za informacije
Azrael ::
To je res najmanjši problem, odkar so pogruntali denar, kupiš kartico pri ponudniku teh zakodiranih kanalov. Nelegalne poti pa, hja naj ti bo, poglej tu, posebej točko 9.2.
Zaklepam.
Zaklepam.
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVB-C, snemanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1813 (1675) | Alexius Heristalski |
» | filter - dekoderOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1619 (1264) | Wolfman |
» | Technisat CableStar 2 PCI problemOddelek: Strojna oprema | 1894 (1735) | pyo_xo |
» | katero DVB kartico?Oddelek: Kaj kupiti | 1566 (1360) | Sandi79 |
» | Ker majster ma izkušnje z tunerji??Oddelek: Zvok in slika | 1290 (1122) | matevzm |