Forum » Programska oprema » FlyakiteOSX noce delat
FlyakiteOSX noce delat
lei ::
zivjo vsi
mam eno tezavo in sicer Flyakite mi noce delat. je ze nainstaliran in karkol kliknem mi rece da je ze nainstaliran ampak ne nardi nc. se vedno mam navaden windows style. ce pa kliknem pomoc me pa vrze na 'tutorial' chapter 1,2,3,4 site k ne pomaga nc glede tega.
kaj nej nardim?
P.S: ja punca sm dejte mir =)
mam eno tezavo in sicer Flyakite mi noce delat. je ze nainstaliran in karkol kliknem mi rece da je ze nainstaliran ampak ne nardi nc. se vedno mam navaden windows style. ce pa kliknem pomoc me pa vrze na 'tutorial' chapter 1,2,3,4 site k ne pomaga nc glede tega.
kaj nej nardim?
P.S: ja punca sm dejte mir =)
zee ::
odinštaliraj zadevo in poskusi znova.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
lei ::
ok. zdej mi dockerji pa to dela. pa orodna je na vrhu pa vse. sam se skin rabm pa bo. ampak sm mislla da to dobis zravn u programu pa zgleda da ne. ampak za skin pol rabm se windowBlinds? al nej bi to naredu Flyakite vse. kr blinds ni zaston =) po pa neha cez en cs
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Satelitski krožnikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5182 (4155) | House11 |
» | OS X na vašem x86 mlinčku v beta ali "navidezni" verzijiOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3951 (2981) | Road Runner |
» | Problem pri instalaciji spila..Oddelek: Igre | 732 (656) | DrSergioDJ |
» | Styles XPOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2492 (2492) | andrej |
» | Novi Skini @ WinXPOddelek: Programska oprema | 1236 (1093) | andrej |