Forum » Pomoč in nasveti » Samsung disk zvok
Samsung disk zvok
LordWorm ::
LP
Kupil sem si Samsung 250GB 7200 8MB SATA2 oz SP2504C disk.Zadevo sem priklopil na gumice (vibe fixer1) in sicer je tih a na vsake tolk casa ko kej zamelje zraven tudi malo zapiska.
Ton piska je zelo visok in cez dan je tesko zaznat ampak zvecer alpa ob kaki mirni nedelji se pa kar slisi.Tko za piska kot nek adapter.
Zanima me ce je to normalno za SATA2 diske?.Poleg tega se mi pa zdi da kar naglas melje glede na to da je na gumicah.
(Drgac se mi pa zdi vibe fixer 1 dokaj riskantna zadeva rajs bi priporocil dvojko alpa kej od zalmana. )
Kupil sem si Samsung 250GB 7200 8MB SATA2 oz SP2504C disk.Zadevo sem priklopil na gumice (vibe fixer1) in sicer je tih a na vsake tolk casa ko kej zamelje zraven tudi malo zapiska.
Ton piska je zelo visok in cez dan je tesko zaznat ampak zvecer alpa ob kaki mirni nedelji se pa kar slisi.Tko za piska kot nek adapter.
Zanima me ce je to normalno za SATA2 diske?.Poleg tega se mi pa zdi da kar naglas melje glede na to da je na gumicah.
(Drgac se mi pa zdi vibe fixer 1 dokaj riskantna zadeva rajs bi priporocil dvojko alpa kej od zalmana. )
ni podatka
- spremenil: LordWorm ()
MTm2H37rqt7B ::
Jaz imam isto Samsung Spinpoint120 250gb sata2 (Nidec motorcek) na vibe fixerju 1 (samo gumice). Prakticno neslisen. Zdaj glede tistega piska nebi vedel. Mogoce je motorcek? Ali pa ko glave shifta sem tja ko je idle.
Zakaj se ti zdi vibe fixer 1 riskanten? Disk je dost fiksiran, ze z rokami ga je tezko ven vzet.
Zakaj se ti zdi vibe fixer 1 riskanten? Disk je dost fiksiran, ze z rokami ga je tezko ven vzet.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MTm2H37rqt7B ()
LordWorm ::
Kaj ti tudi ko melje nic ne slisis? Mas na SATA2 vodilu?
Mislm tole piskanje je pa too much, prou skoz usesa ti gre. Zapiska pa cist tko random Ga bom zamenjal, verjetno za Seagate.
Bom sporocil kater motorcek ima ko izvem.
Sej je kr kul vibe fixer ampak imam tudi tistega zalmana in mislim da nekak enako utisa disk, ni bistvene razlike.
Mislm tole piskanje je pa too much, prou skoz usesa ti gre. Zapiska pa cist tko random Ga bom zamenjal, verjetno za Seagate.
Bom sporocil kater motorcek ima ko izvem.
Sej je kr kul vibe fixer ampak imam tudi tistega zalmana in mislim da nekak enako utisa disk, ni bistvene razlike.
ni podatka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Utišanje diskaOddelek: Kaj kupiti | 2732 (1889) | mr1two |
» | Blažilci za diskOddelek: Kaj kupiti | 1292 (982) | FeniksX |
» | Kupljeni gadgeti za tišanje diskaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1495 (1190) | The B |
» | kolk je tole vrednoOddelek: Kaj kupiti | 1395 (1395) | Daliborg |
» | Najtišji ATA disk?Oddelek: Kaj kupiti | 2707 (1948) | LordWorm |